A szerkesztőségben kaptunk egy kérdést, hogy tudnánk‑e olyan receptet írni, amit a konyhában egy nem túl ügyes srác is el tud készíteni otthon. Persze, hogy írtak! Azonnal összekapcsoltuk a következő ösztönzővel – gyors és olcsó étellel.
Így jött létre az omlett. De nem akármilyen omlett! A Vilgain omlett a megoldás minden szegény, időhiányos és esetlen ember számára, akinek gyorsan le kell küzdenie az éhséget egy egészséges és összetett étellel. És tulajdonképpen mindenki másnak is, mert egyszerűen csak nagyszerű! :)
Jó étvágyat!
Elkészítés
-
A tojásokat felverjük a zabliszttel, a tejjel, a sóval, a borssal és a fűszerekkel. Tegyük félre a keveréket egy időre, hogy besűrűsödjön.
-
Közben a felszeletelt fokhagymát megpirítjuk a ghíben. Hozzáadjuk a kissé felolvasztott zöldségeket, és miután a víz elpárolgott, öntsük bele a tojásos keveréket.
-
Csökkentsd a lángot a minimumra, fed le a serpenyőt egy fedővel, és kis lángon süsd addig, amíg az omlett át nem sül.