A minőségi kávé egy életstílus
Eszpresszó, lungo, cappuccino vagy flat white - csak egy rövid felsorolás a kávé elkészítésének különböző módjairól, amelyet világszerte több milliárd ember élvez naponta. Sokak számára a kávé a reggeli rutin, a délutáni szieszta és az általános életmód elengedhetetlen része. El tudsz képzelni egy napot kávé nélkül? Ha nem akkor a legjobb helyen jársz!
A nagyszerű kávé alapja a minőségi kávébab. Termékeinkben ügyelünk arra, hogy a kávébabok eredete igazolt legyen, valamint arra, hogy kézműves és kíméletes feldolgozásban részesüljenek. Ezért élvezheted néhány kávénkat bio minőségben is. A következő kávékat kóstolhatod meg kínálatunkból:
- A Vilgain Cold Brew BIO a fogyasztásra kész kávé bestsellerünk, amely etiópiai kávé 16 órán át tartó forrásvízben történő áztatásával készül. Az így kapott kávé virágos‑gyümölcsös ízprofillal rendelkezik, amelyet különösen nyáron fog értékelni!
- A Vilgain Instant kávé elfeledteti veled az instant kávé rossz hírét. A miénk 100% brazil arabicából készül, magas keserűséggel és enyhe savassággal rendelkezik, kellemesen sűrű és krémes állagának köszönhetően pedig kiválóan alkalmas olyan kávéitalok elkészítéséhez, mint a dalgona, az affogato vagy a frappé.
- A Vilgain Frissen pörkölt kávé brazil és salvadori kávébabok keveréke, amelyet a mézes módszerrel dolgoznak fel, amely a babok és a pép szárítását jelenti. Ez a feldolgozás édesebbé és kellemesen savassá teszi a kávét.
- A Vilgain Frissen pörkölt BIO kávé egyetlen eredetű perui kávébab. A kávé az étcsokoládé, a diófélék és a citrusfélék jegyeit ötvözi.
Pörkölt kávénkat rendszeresen, kis tételekben, helyi pörkölőkben készítjük, hogy biztosítsuk a maximális frissességet és minőséget. A kávét azonban csak 10 nappal a pörkölés után készítjük el.