A történetünk

2023

2023 szeptembere
A szeleteket (végre) in-house gyártjuk

Remek szeletgyártóink vannak, akikkel sok mindent sikerült összehoznunk, de az in‑house az mégis csak in‑house. Megkezdtük a saját sült és nem sült szeleteink gyártását is. Több, mint 50 fajta és változat tervét dolgoztunk ki, és fokozatosan olyan szeleteket dobunk piacra, amelyekhez az összes hozzávaló beszerzését és a teljes gyártási folyamatot abszolút in‑house végezzük. Így létre hozhatjuk a piac legjobb termékeit a kategóriájukon belül, hiszen ezért létezünk.

2023 januárja
Kiterjeszkedés

Csehország és Szlovákia határai már szűkösnek bizonyultak, ezért a vilgain.de, vilgain.at, vilgain.pl és vilgain.hu weboldalakon keresztül a német, osztrák, lengyel és magyar piacok irányába is terjeszkedni kezdtünk. De mivel kihívások nélkül a munkánk nem lenne érdekes, arra törekszünk, hogy az új évben további országok piacára is belépjünk.

A Vilgain termékeket mostantól 6 európai országban vásárolhatják meg az ügyfelek a helyi nyelven, külön erre a célra létrehozott weboldalakon keresztül, amelyeket Brünnből szállítanak, és a megrendeléstől számított 68 órán belül kiszállítják.

2022

2022 decembere
K+F központ

Az új, Brno Líšná-i telephelyünkön saját K+F központot hoztunk létre, ami helyet biztosít számunkra az új termékek kifejlesztéséhez. A fejlesztési központ és a gyártás közvetlen összekapcsolása lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan piacra tudjuk dobni saját cookies termékeinket.

2022 áprilisa
Cégünk 11 éves

Utólag megünnepeljük 10. évfordulónkat, hivatalosan átvesszük az új helyiségeinket, kiértékeljük az eddig megtett utunkat. Gyártóüzemeinket is összevonjuk, ezt követően pedig minden termékünket a Vilgain márkanév alatt kínáljuk.

2022 áprilisa
Vadonatúj gyártó- és elosztócsarnok

7 év után a CTPark Brno Líšeňben található új, modern helyiségekbe költözünk. Ez a költözés egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra, hogy a gyártási és a raktárrészleg egy helyen legyen, valamint a csapatunk egy részének az irodahelyiségei is. A Kubo Horký által vezetett fejlesztőcsapat egy in‑house raktárkezelő alkalmazást fejleszt egy félautomata futószalaggal, miáltal számos folyamat sokkal hatékonyabbá válik a küldemények gyorsabb és kisebb költségű kiszállításával együtt.

2021

2021 szeptembere
Az első prágai irodák

Elhagyjuk Brno határait, és a nyár végén új irodát nyitunk a prágai Karlínban. Remote és hibrid üzemmódban is dolgozunk. Minden csapatunk bővül, és összességében 47%-os létszámnövekedést tapasztalunk.