A tortillák és a wrapek éhségünk hűséges megmentői. De ha már unod a kedvenc kombódat, utazz el képzeletben Mexikóba, ahol a legjobb fajita stílusú quesadillát találod. Ez csirkével, vegyes zöldségekkel és kétféle sajttal van megtöltve. Ettől a kombinációtól megnyalod a szád!
1 adag tartalmaz
- 479 kcal
- 56 g szénhidrát
- 17 g zsír
- 22 g fehérje
Adag 3
- 70 g piros paprika
- 70 g sárga paprika
- 70 g zöldpaprika
- 70 g hagyma
- 1 kanál olívaolaj
- 160 g csirkehús
- 40 g cheddar
- 300 g wrap
- 5 g szárított fokhagyma
- 5 g oregánó
- 10 g fajita fűszer
Elkészítés
-
A csirkét fajita fűszerekkel, fokhagymával és oregánóval olívaolajon megpirítjuk. Körülbelül 5 perc elteltével vedd is le a tűzhelyről.
-
A serpenyőben újra felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk az apróra vágott hagymát és három színű paprikát. Megszórjuk a fajita fűszerekkel, sóval, és körülbelül 10 percig főzzük.
-
Melegíts fel egy további serpenyőt vagy grillezőt, ahol megsütheted szárazon a Vilgain Wrapot, majd felét fedd be sajttal, zöldségkeverékkel, csirkemellel, majd ismét sajttal. Hajtsd félbe, majd mindkét oldalát pirítsd meg
-
A még autentikusabb élmény érdekében tálald guacamole‑val, paradicsomos salsával, joghurtmártással vagy bármilyen Vilgain mártással.
Jó étvágyat!