Az olaszkonyba többnyire biztonságos. Ez a konyha gyors, kiegyensúlyozott és ugyanakkor rendkívül jó ételeket tud varázsolni. Mint ez a recept, amit ezúttal készítettünk neked - gnocchi csirkével és az új pestónkkal.
Mindenki imádni fogja, úgyhogy vágjunk bele!
1 adag tartalmaz
- 467 kcal
- 52 g szénhidrát
- 8 g zsír
- 42 g fehérje
Adag 3
- olívaolaj
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 300 g csirkehús
- 3 teáskanál Vilgain pesta genovese
- 1 csomag gnocchi
- 2 kanál ricotta
- 200 ml víz
- 50 g spenótlevelek
- só
- bors
- oregánó
- parmezán
- friss bazsalikom
Elkészítés
-
Az apróra vágott hagymát, fokhagymát, csirkehúst, sót és borsot megpároljuk olívaolajon. -
Keverjünk hozzá három kanál bazsalikomos pestót, két púpozott kanál ricottát, 200 ml vizet, oregánót, és főzzük meg a keverékben az egész csomag gnocchit. Amikor a gnocchi megfőtt, adjuk hozzá a spenótot, és hagyjuk párolni.
-
A tetejére friss bazsalikomot szórunk, és parmezán sajttal meghintve tálaljuk.
Jó étvágyat!