100%-os magvajak

Termékek: 19
Rendezés
:
Alapértelmezett
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por ⁠–⁠ 100 % földimogyoró, magas rost- és fehérjetartalommal, 2x kevesebb kalóriával a hagyományos vajhoz képest
Puha 200 g
180
3 290 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
-6 % eddig 28. 7.
Bestseller
A hét akciója
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 350 g
1421
1 690 Ft
1 790 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
-3 % eddig 28. 7.
Bestseller
A hét akciója
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 1000 g
1421
3 890 Ft
3 990 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
-3 % eddig 28. 7.
Bestseller
A hét akciója
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 1000 g
363
3 890 Ft
3 990 Ft
Vilgain Kesudióvaj BIO
Előnyös ár
A hét akciója
Vilgain Kesudióvaj BIO ⁠–⁠ 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g
2 093 Ft
Vilgain Mandulavaj ⁠–⁠ 100% mandulavaj hozzáadott cukor és só nélkül
Ropogós mandula
323
3 590 Ft-tol
Vilgain Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% finomra pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor és só nélkül, fehérjében gazdag
Lágy földimogyoró
357
529 Ft-tol
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
-6 % eddig 28. 7.
Bestseller
A hét akciója
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 350 g
363
1 690 Ft
1 790 Ft
Vilgain Piemonti mogyoróvaj
Vilgain Piemonti mogyoróvaj ⁠–⁠ ultra-finom vaj a legjobb minőségű olasz diófélékből
200 g
3 790 Ft
Vilgain BIO Mandulavaj ⁠–⁠ 100% mandulavaj hozzáadott cukor, só és egyéb adalékanyagok nélkül
Puha mandula
364
3 590 Ft-tol
Vilgain Nut Butter Topping
Vilgain Nut Butter Topping ⁠–⁠ finomra pörkölt földimogyoróból készült, egyszerű adagolással, hozzáadott cukor és szintetikus adalékanyagok nélkül
Földimogyoróvaj 250 g
1 990 Ft
Vilgain Földimogyoróvaj
Vilgain Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% finomra pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor és só nélkül, fehérjében gazdag
Ropogós földimogyoró 1000 g
186
3 590 Ft
Vilgain Kesuvaj
Vilgain Kesuvaj ⁠–⁠ 100%-ban forró levegőn pörkölt kesudió hozzáadott cukor és só nélkül
Puha kesudió 350 g
179
3 790 Ft
Vilgain Kesuvaj
Vilgain Kesuvaj ⁠–⁠ 100%-ban forró levegőn pörkölt kesudió hozzáadott cukor és só nélkül
Ropogós kesudió 350 g
3 790 Ft
Vilgain Mandulavaj
-14 %
A hét akciója
Vilgain Mandulavaj ⁠–⁠ 100% blansírozott mandula, bársonyos állagú, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban gazdag
Puha mandula 1000 g
11
5 990 Ft
6 990 Ft
Myprotein Peanut Butter
1000 g
2 ízek
967
3 490 Ft
Myprotein Almond Butter
1000 g
2 ízek
8 390 Ft
Myprotein Powdered Peanut Butter
Myprotein Powdered Peanut Butter
Original 180 g
26
3 490 Ft
Vilgain Mandulavaj BIO
Ekkor várjuk a raktárba: za 2 dni
Vilgain Mandulavaj BIO ⁠–⁠ 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g

Cukormentes magvajak

100%-os magvajakra jellemző, hogy teljesen tiszta az összetételük, hozzáadott cukor és só nélkül. A fehérje- vagy édes krémekhez hasonlóan tökéletesek például kásákhoz vagy joghurtokhoz, kiváló minőségük révén sütéshez vagy főzéshez is kiváló alapanyagok. A 100%-os magvajak általában csak egyféle dióféléből készülnek, de a többféle dióféléből készült vajak sem kivételek. Kínálatunkban megtalálhatók:

  • földimogyoróvajak az utóbbi idők egyik legnépszerűbb "fitnesz" ételei közé tartoznak, és magas fehérjetartalom jellemzi őket. Igen, tudjuk, a földimogyoró technikailag hüvelyes, de mégiscsak földimogyorónak hívják, szóval ...
  • kesudióvaj az egyik édesebb magvaj az eleve magasabb szénhidráttartalma miatt. Így remek alternatívája lehet a hozzáadott cukrot tartalmazó édes diófélés krémeknek.
  • kókuszvaj a kókuszdió pépének a felverésével készül. Finom egzotikus jelleget adnak az ételeknek. A vajat házi kozmetikumokban is használják.
  • mogyoróvaj íze eleve édes. Különösen gazdag az ún. piemonti mogyoróvaj íze, amelynek szabályozott az előállítása, ami a minőségre helyezi a hangsúlyt.
  • mandulavajra az enyhén kesernyés íz a jellemző, ezt az őrölt mandulahéj okozza. Édesebb változat tehát a hántolt mandulából készült vaj.
  • pekándióvaj a dióvaj ízletesebb, zsiradékban gazdagabb változata.
  • pisztáciavajat első pillantásra a színéről lehet felismerni. Jellemző rájuk, hogy magasabb az antioxidánsok és a természetesen előforduló növényi színezékek tartalma, amelyek jótékonyan hatnak a szem egészségére.

A 100%-os magvajaknál gyakori jelenség, hogy a magolaj elválik a szilárd alkotórésztől. Ez azonban nem hiba, hanem a magvajak normális velejárója, ami egy alapos felkeveréssel megoldható.

Mutass többet Mutass kevesebbet