100%-os magvajak

Termékek: 17
Rendezés
:
Alapértelmezett
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por ⁠–⁠ 100 % földimogyoró, magas rost- és fehérjetartalommal, 2x kevesebb kalóriával a hagyományos mogyoróvajhoz képest
Puha 200 g
397
3 390 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Bestseller
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 1000 g
1723
4 490 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Bestseller
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 1000 g
474
4 490 Ft
Vilgain Kesudióvaj BIO
Vilgain Kesudióvaj BIO ⁠–⁠ 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Puha kesudió 250 g
79
2 790 Ft
Válaszd ki a változatot
Vilgain Földimogyoróvaj
Vilgain Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% finomra pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor és só nélkül, fehérjében gazdag
Lágy földimogyoró
461
529 Ft-tól
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Bestseller
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 350 g
1723
1 990 Ft
Válaszd ki a változatot
Vilgain BIO Mandulavaj
Vilgain BIO Mandulavaj ⁠–⁠ 100% mandulavaj hozzáadott cukor, só és egyéb adalékanyagok nélkül
Puha mandula
498
3 590 Ft-tól
Vilgain Mandulavaj BIO
Vilgain Mandulavaj BIO ⁠–⁠ 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g
50
3 290 Ft
Vilgain Nut Butter Topping
Vilgain Nut Butter Topping ⁠–⁠ finomra pörkölt földimogyoróból készült, egyszerű adagolással, hozzáadott cukor és szintetikus adalékanyagok nélkül
Földimogyoróvaj 250 g
86
1 990 Ft
Vilgain Mandulavaj
Vilgain Mandulavaj ⁠–⁠ 100% blansírozott mandula, bársonyos állagú, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban gazdag
Puha mandula 1000 g
48
6 990 Ft
Vilgain Piemonti mogyoróvaj
Vilgain Piemonti mogyoróvaj ⁠–⁠ ultra-finom vaj a legjobb minőségű olasz diófélékből
300 g
124
5 399 Ft
Vilgain 100% kesudióvaj
Vilgain 100% kesudióvaj ⁠–⁠ krémes dióvaj, édes vajas íz, karamellás tónusokkal, telítetlen zsírok, vitaminok és növényi fehérjék forrása.
Puha kesudió 500 g
50
3 990 Ft
Vilgain 100% kesudióvaj
Vilgain 100% kesudióvaj ⁠–⁠ krémes dióvaj, édes vajas íz, karamellás tónusokkal, telítetlen zsírok, vitaminok és növényi fehérjék forrása.
Puha kesudió 1000 g
50
6 290 Ft
Vilgain Földimogyoróvaj
Vilgain Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% finomra pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor és só nélkül, fehérjében gazdag
Ropogós földimogyoró 1000 g
225
3 590 Ft
Vilgain 100% Pisztáciavaj
Ekkor várjuk a raktárba: 28.3.
Vilgain 100% Pisztáciavaj ⁠–⁠ az USA-ból származó pisztácia természetes textúrája, cukor és egyéb adalékanyagok nélkül, egészséges zsírok és rostok gazdag forrása.
Sima 500 g
18
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Ekkor várjuk a raktárba: za 6 dni
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 350 g
474
Vilgain BIO Pisztáciavaj
Ekkor várjuk a raktárba: za 6 dni
Vilgain BIO Pisztáciavaj ⁠–⁠ 100% pisztáciavaj kézzel szedett és gondosan válogatott pisztáciából, tartósítószerek és hozzáadott cukor nélkül
200 g
92

Cukormentes magvajak

100%-os magvajak jellemzője, hogy összetételük teljesen tiszta, hozzáadott cukor és só nélkül. Az édes vagy  fehérjekrémekhez hasonlóan tökéletesek például kásákhoz vagy joghurtokhoz, kiváló minőségük révén sütéshez vagy főzéshez is kiváló alapanyagként szolgálnak. A 100%-os magvajak általában csak egy dióféléből készülnek, de tartalmazhatnak akár több diófélét is. Kínálatunkban megtalálhatók:

  • földimogyoróvajak az utóbbi idők legnépszerűbb "fitnesz" ételei közé tartoznak, mivel magas fehérjetartalommal büszkélkedhetnek. Igen, tudjuk, a földimogyoró gyakorlatilag hüvelyes, de mégiscsak földimogyorónak hívják, szóval ...
  • kesudióvaj egy édesebb magvaj az eleve magasabb szénhidráttartalma miatt. Így remek alternatívája lehet a hozzáadott cukrot tartalmazó édes diófélékből készült krémeknek.
  • kókuszvaj a kókuszdióból nyert pép habarásával készül. Lágy, egzotikus jelleget ad az ételeknek. A vajat házi kozmetikumokban is használják.
  • mogyoróvaj íze eleve édes. Különösen gazdag az ún. piemonti mogyoróvaj íze, melynek szabályozott előállítása során a minőségre kerül a hangsúly.
  • mandulavajra enyhén kesernyés íz a jellemző, ezt az őrölt mandulahéj okozza. Édesebb változata a hántolt mandulából készült vaj.
  • pekándióvaj a dióvajak ízletesebb, zsiradékban gazdagabb változata.
  • pisztáciavaj első pillantásra felismerhető a színéről. Gazdagabb antioxidánsokban és természetesen előforduló növényi színezékekben, amelyek jótékonyan hatnak a szem egészségére.

A 100%-os magvajaknál gyakori jelenség, hogy a magolaj elválik a szilárd alkotórésztől. Ez azonban nem hiba, hanem a magvajak normális tulajdonsága, és egy alapos keveréssel orvosolható. 

Mutass többet Mutass kevesebbet