100%-os magvajak

Termékek: 18
Rendezés
:
Alapértelmezett
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por ⁠–⁠ 100 % földimogyoró, magas rost- és fehérjetartalommal, 2x kevesebb kalóriával a hagyományos vajhoz képest
Puha 200 g
143
3 290 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Bestseller
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 350 g
1346
1 790 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Bestseller
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 350 g
328
1 790 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Bestseller
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 1000 g
328
3 990 Ft
Vilgain BIO Mandulavaj ⁠–⁠ 100% mandulavaj hozzáadott cukor, só és egyéb adalékanyagok nélkül
Puha mandula
342
3 590 Ft-tol
Vilgain Nut Butter Topping
Újdonság
Vilgain Nut Butter Topping ⁠–⁠ finomra pörkölt földimogyoróból készült, egyszerű adagolással, hozzáadott cukor és szintetikus adalékanyagok nélkül
Földimogyoróvaj 250 g
1 990 Ft
Vilgain Mandulavaj ⁠–⁠ 100% mandulavaj hozzáadott cukor és só nélkül
Ropogós mandula
308
3 590 Ft-tol
Vilgain Kesuvaj
Vilgain Kesuvaj ⁠–⁠ 100%-ban forró levegőn pörkölt kesudió hozzáadott cukor és só nélkül
Puha kesudió 350 g
166
3 790 Ft
Vilgain Piemonti mogyoróvaj
Vilgain Piemonti mogyoróvaj ⁠–⁠ ultra-finom vaj a legjobb minőségű olasz diófélékből
200 g
3 790 Ft
Vilgain Kesudióvaj BIO
Vilgain Kesudióvaj BIO ⁠–⁠ 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g
2 790 Ft
Vilgain Mandulavaj BIO
Vilgain Mandulavaj BIO ⁠–⁠ 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g
3 190 Ft
Vilgain Kesuvaj
Vilgain Kesuvaj ⁠–⁠ 100%-ban forró levegőn pörkölt kesudió hozzáadott cukor és só nélkül
Ropogós kesudió 350 g
3 790 Ft
Vilgain BIO Aktivált kesuvaj
Vilgain BIO Aktivált kesuvaj ⁠–⁠ ízletes vaj pörköletlen diófélékből, remek textúrával
200 g
3 790 Ft
Myprotein Peanut Butter
1000 g
2 ízek
963
3 490 Ft
Myprotein Almond Butter
1000 g
2 ízek
8 390 Ft
Myprotein Powdered Peanut Butter
Myprotein Powdered Peanut Butter
Original 180 g
25
3 490 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Ekkor várjuk a raktárba: 6. 6.
Vilgain BIO Földimogyoróvaj ⁠–⁠ 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 1000 g
1346
Ekkor várjuk a raktárba: 6. 6.
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por
Ekkor várjuk a raktárba: 31. 5.
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por ⁠–⁠ 100 % földimogyoró, magas rost- és fehérjetartalommal, 2x kevesebb kalóriával a hagyományos vajhoz képest
Extra puha 200 g
Ekkor várjuk a raktárba: 31. 5.

Cukormentes magvajak

100%-os magvajakra jellemző, hogy teljesen tiszta az összetételük, hozzáadott cukor és só nélkül. A fehérje- vagy édes krémekhez hasonlóan tökéletesek például kásákhoz vagy joghurtokhoz, kiváló minőségük révén sütéshez vagy főzéshez is kiváló alapanyagok. A 100%-os magvajak általában csak egyféle dióféléből készülnek, de a többféle dióféléből készült vajak sem kivételek. Kínálatunkban megtalálhatók:

  • földimogyoróvajak az utóbbi idők egyik legnépszerűbb "fitnesz" ételei közé tartoznak, és magas fehérjetartalom jellemzi őket. Igen, tudjuk, a földimogyoró technikailag hüvelyes, de mégiscsak földimogyorónak hívják, szóval ...
  • kesudióvaj az egyik édesebb magvaj az eleve magasabb szénhidráttartalma miatt. Így remek alternatívája lehet a hozzáadott cukrot tartalmazó édes diófélés krémeknek.
  • kókuszvaj a kókuszdió pépének a felverésével készül. Finom egzotikus jelleget adnak az ételeknek. A vajat házi kozmetikumokban is használják.
  • mogyoróvaj íze eleve édes. Különösen gazdag az ún. piemonti mogyoróvaj íze, amelynek szabályozott az előállítása, ami a minőségre helyezi a hangsúlyt.
  • mandulavajra az enyhén kesernyés íz a jellemző, ezt az őrölt mandulahéj okozza. Édesebb változat tehát a hántolt mandulából készült vaj.
  • pekándióvaj a dióvaj ízletesebb, zsiradékban gazdagabb változata.
  • pisztáciavajat első pillantásra a színéről lehet felismerni. Jellemző rájuk, hogy magasabb az antioxidánsok és a természetesen előforduló növényi színezékek tartalma, amelyek jótékonyan hatnak a szem egészségére.

A 100%-os magvajaknál gyakori jelenség, hogy a magolaj elválik a szilárd alkotórésztől. Ez azonban nem hiba, hanem a magvajak normális velejárója, ami egy alapos felkeveréssel megoldható.

Mutass többet Mutass kevesebbet