- Áfonya (2)
- Alma (2)
- Banán (2)
- Citrom (2)
- Csokoládé (5)
- Eper (5)
- Erdei gyümölcsök (2)
- Fahéj (1)
- Fehér csokoládé (5)
- Grapefruit (2)
- Ízesítés nélkül (1)
- Karamell (1)
- Kávé (1)
- Kesudió (2)
- Málna (1)
- Mangó (2)
- Mogyoró (3)
- Narancs (2)
- Őszibarack (3)
- Pisztácia (1)
- Sós karamell (1)
- Tea (1)
- Vanília (4)
- Vörösáfonya (1)
Tejsavófehérje izolátum
A tejsavófehérje izolátum (WPI - Whey Protein Isolate) mikroszűrési eljárással előállított tejsavófehérje, amelynek fehérjetartalma 85‑95%. A koncentrátumhoz képest alacsony zsír- és szénhidráttartalom jellemzi. A hidrolizátum esetében ez a bemeneti fehérjétől függ.
Miért érdemes izolátumot választani?
Összetételéből adódóan az izolátum a tejsavófehérje legtisztább formája, mégsem túl gyakori fehérje. Fő jellemzői közé tartoznak:
- Magas fehérjetartalom,
- Gyors és könnyű emésztés,
- Ideális verseny előtti étrendhez - nem növeli a zsír- és szénhidrátbevitelt,
- Magas biológiai értékű fehérje,
- Természetes BCAA-tartalom.
A tejsavó izolátumok általában laktózérzékenyek számára is megfelelő fehérjekiegészítők, de ez mindig az egyéni érzékenységtől függ. A koncentrátumhoz képest magasabb beszerzési árat az előállítási módszer és a maradék magas fehérjetartalom okozza. Az alacsony szénhidrát- és zsírtartalom kevésbé vonzó ízt eredményez.
Próbáld ki a prémium minőségű, minimális cukorral készült Grass‑Fed Whey Protein Isolate-ot vagy a Clear Whey Isolate, egy frissítő italt, amely elfeledteti a tejes ízt, ami minden tejsavófehérje esetében jellemző. Egyedülálló termék a Vilgain fehérjepor sütéshez, amely fehérjedús és rugalmas textúrát biztosít bármely desszertnek.