Akár a barátaiddal mész este ünnepelni, akár csak a tévé előtt pihensz, egy egészséges ropogtatnivaló nem maradhat el! A házi készítésű tortilla chips és a remek mártogatósok negyed óra alatt elkészülnek, és kezdődhet a buli!
Tartalmaz
- 169 kcal
- 5 g szénhidrát
- 13,4 g zsír
- 5,9 g fehérje
Összetevők
- 20 g mogyoróvajpor
- 20 ml víz
- 1 kanál amino szósz
- 1 teáskanál szárított fokhagyma
Elkészítés
-
Melegítsük elő a sütőt 200 °C‑ra.
-
A wrapokat háromszög alakú darabokra vágjuk.
-
Tegyük át egy sütőpapírral bélelt tepsibe, permetezzük be olívaolajjal, szórjuk meg a fűszerekkel, és keverjük össze, hogy a chipset bevonja a fűszer.
-
Rendezd el a chipset a tepsiben úgy, hogy a lehető legkevésbé fedjék egymást.
-
Süssük előmelegített sütőben 5‑10 percig, amíg aranybarnára sül.
-
Sütés közben elkészítjük a mártogatósokat úgy, hogy az összes hozzávalót egyszerűen összekeverjük és turmixoljuk.
1.
2.
-
Megsült? Kész. Készen áll a tálalásra. Jó étvágyat!