Hideg reggel, reggeli harmat, köd, nap a láthatáron. Ez azt kívánja, hogy lassan kezdjük a napot egy rendes reggelivel. Próbáld ki ezt a palacsinta receptet Vilgain vegán keverékünkből, amelyet tökéletesen kiegészíti a juharszirup, az aszalt füge és a pekándió. És mi a legjobb benne? 20 perc alatt elkészül, és utána nyugodtan élvezheted a reggelidet. Szóval jó étvágyat és szép reggelt!
1 adag tartalmaz
- 560 kcal
- 62 g szénhidrát
- 23 g zsír
- 22,4 g fehérje
Adagra 1
- 60 g Vilgain vegán palacsintakeverék
- 1 kanál kókuszolaj
- 150 ml növényi tej
- 20 g szárított füge
- 10 g pekándió
- 1 kanál juharszirup
Elkészítés
-
Először is készítsd elő az összes hozzávalót.
-
Egy tálban elkészítjük a tésztát a vegán palacsintakeverékünkből. Összekeverjük a keveréket a tejjel és a kókuszolajjal. Pihenni hagyjuk kb. 5 percig, majd elkezdjük sütni a palacsintákat egy serpenyőben egy kevés ghível.
-
Ha végeztünk, tálaljuk a palacsintákat. Mi apróra vágott aszalt fügével, pekándióval és juharsziruppal ízesítettük őket.