Ha szereted a gyors recepteket, ez a sós kalács pont neked való. Minden csak egyszerűen a formába halmozódik és megsül. Ha ropogósabbra és pirítósabbra szeretnéd, nyugodtan hagyd tovább a sütőben. Az eredmény egy isteni jó nasi!
1 adag tartalma
- 384,8 kcal
- 26,6 g szénhidrát
- 25,6 g zsír
- 9,2 g fehérje
4 adag
- 1 leveles tészta
- 1 kanál avokádó olaj
- 1 hagyma
- 4 koktél paradicsom
- 100 g gorgonzola
- himalájai só
- szárított fokhagyma
- bors
Elkészítés
-
Önts egy kevés olajat egy kerek tepsibe, tedd bele az apróra vágott hagymát, a paradicsomot és a gorgonzolát.
-
Sóval és borssal fűszerezd, és szórd meg szárított fokhagymával. Fedd be a leveles tésztával, és a tészta oldalát a széleknél hajtsd be.
-
Süsd 190 °C‑on 30‑40 percig.
-
Jó étvágyat!