Szeretnél visszatérni a fitneszrutinodhoz, de a délutáni kávé mellé még mindig szeretnél egy kis édességet fogyasztani? Akkor van valamink számodra!
Ez a recept egyszerű, és még a gluténmenteseknek is ízleni fog. Ráadásul extra pihe‑puha és nedves, a belsejében csokoládés ropogós elemmel. Fincsi!
Gyere és nézd meg, hogyan kell elkészíteni!
1 adag tartalmaz
- 235 kcal
- 30 g szénhidrát
- 9 g zsír
- 5 g fehérje
Adag 12
- 220 ml tej
- 2 tojás
- 50 g kókuszolaj
- 50 ml cikória szirup
- 70 g xilit
- 100 g rizsliszt
- 180 g rizsliszt - sima
- 30 g csoki csipsz
- 7 g sütőpor
- 3 reszelt alma
- 2 teáskanál fahéj
Elkészítés
-
Az almát vágjuk apró darabokra, és a fahéjjal együtt főzzük körülbelül 15 percig egy lábasban.
-
Egy tálban verjük fel a tojásokat a xilittel, hozzáadjuk a folyékony hozzávalókat, majd fokozatosan belekeverjük a száraz hozzávalókat, végül a sütőport.
-
Az almát kivesszük a lábasból, hagyjuk egy kicsit kihűlni, és a vajból, a pehelyből és a xilitből készítünk morzsát.
-
A tésztát a sütőpapírra öntsük, befedjük az almával, megszórjuk morzsával és karamellizált kesudióval. Körülbelül 40 percig 180 °C‑on süssük.
-
Jó étvágyat!