Egy egyszerű alap palacsinta receptet keresel? Akkor a legjobb helyen jársz! Ez a csokoládés palacsinta recept soha nem fog cserben hagyni. Nem csak reggelire ideális egy lassú reggelen, de minden édes étel és desszert kedvelőjének, aki váratlanul meglátogat, a szemét is letörli. Ja, és említettük már, hogy a legjobb benne az is, hogy azzal ízesítheted, amit a legjobban szeretsz?
1 adag tartalmaz
- 99 kcal
- 13 g szénhidrát
- 5 g zsír
- 5 g fehérje
Adag 12
- 360 ml tej
- 3 tojás
- 35 g ghí
- 6 csepp vanília kivonat
- 60 g xilit
- csipet só
- 100 g sima liszt
- 4 kanál kakaó
- ghee spray
- 1 csomag zsírszegény túró
- 6 csepp vaníliás stevia drops
- csokoládés prebiotikus topping
- málnalekvár nyírfacukorral
- málna
- kókusz
Elkészítés
-
Készíts egy turmixgépet, és öntsd bele a tejet, a tojást, az olvasztott ghee vajat és a vaníliakivonatot.
-
Ezután add hozzá az összes száraz hozzávalót, és turmixold simára.
-
Hagyd a tésztát legalább 10 percig pihenni.
-
Közben készítsd el a túrót, és édesítsd sztévia cseppekkel.
-
Melegíts fel egy serpenyőt, fújd k be ghee vaj spray‑jel, és fokozatosan süsd meg a palacsintákat.
-
Kend meg a palacsintákat málnalekvárral és túróval, csomagold be, és tedd a tetejére a csokoládés prebiotikus öntetet. Tegyél hozzá néhány málnát - ízlés szerint frisset vagy fagyasztva szárítottat - és kókuszreszeléket a díszítéshez.
-
Jó étvágyat!