Omega-3 Fish Duo – nagy, lédús haldarabok, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal, azonnali fogyasztásra alkalmasak
Omega-3 Fish Duo – nagy, lédús haldarabok, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal, azonnali fogyasztásra alkalmasak
Lédús norvég lazacfilé
Varázsolj pillanatok alatt egy táplálkozásilag értékesebb ételt a saját levében kézzel filézett lazacunkkal. Egyszerűen összeállítva, hogy kiemelje intenzív ízét, miközben nem rontja el feleslegesen a minőségi fehérjék és omega‑3 zsírsavak nagyszerű mennyiségét.
Nincs száraz szemcse
Az optimális táplálkozásnak és az azt követő kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a lazacfilé tele van ízzel és nedvekkel.
Tápláló és ízletes étel készítés egy perc alatt
Nyisd ki és add hozzá az összetett szénhidrátokhoz és zöldségekhez. Kész! A lazacunkkal minőségi fehérjével és telítetlen zsírokkal egészítheti ki étkezését, amelyekből a lazac az optimális, ellenőrzött táplálkozásnak köszönhetően bőségesen rendelkezik.
Kedvenc lédús hal, gazdag minőségi zsírokban
A szardínia népszerű hal, jellegzetes ezüstös színével és enyhén rózsaszínes húsával. Az omega‑3 zsírsavak egyik leggazdagabb forrása, így egy konzervben a WHO által ajánlott napi alap EPA- és DHA‑bevitel négy-ötszörösét kapjuk.
Első a minőség
Szardíniánkat az Atlanti-óceánban fogjuk, és Európában dolgozzuk fel, az élelmiszer‑biztonság és -minőség nemzetközi szabványának megfelelő IFS tanúsítvánnyal. A konzervtartalom aránya 70%, minimum 84 g.
Vilgain Lazacfilé saját levében – 170 g
100 g | |
Energia | 676 kJ / 162 kcal |
Zsírok | 10 g |
- amelyből telített zsírsavak | 2,8 g |
Szénhidrátok | 0 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 1,2 g |
Lazac (Salmo salar) 70%, ivóvíz, só, fűszerek.
A 170 g‑os konzervdoboz 119 g szárazanyagot tartalmaz.
A hal származási helye: Norvégia.
A termelés országa: Lettország.
A tenyésztés módja: Úszóhálós tenyésztés.
Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük. Nyomokban tejfehérjét, mustárt és zellert tartalmazhat. A filé bőrt és csontokat tartalmazhat.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- A filé csontot és bőrt tartalmazhat.
- Száraz helyen, hőforrástól és közvetlen napfénytől távol tárolja.
- Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 24 órán belül fogyassza el.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Szardínia – a saját levében 120 g
Kiszerelés: 120 g100 g | |
Energiaérték | 861 kJ / 207 kcal |
Zsírok | 14 g |
- ebből telített zsírsavak | 4,6 g |
Szénhidrátok | < 0,5 g |
- ebből cukrok | < 0,5 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 1,00 g |
Szardínia (Sardinia pilchardus) 70%, víz 29%, só.
A hal származási helye: Északkelet‑atlanti (FAO 27), Északkelet‑atlanti (FAO 34).
A halak kifogásának módja: körháló és erszényes kerítőháló.
Allergiára való figyelmeztetés: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöljük.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- A termék csontokat tartalmazhat.
- Száraz, hőforrástól, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
- Felbontás után javasolt a hűtőszekrényben tárolni, és 2 napon belül elfogyasztani.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.