Vilgain Lazacfilé saját levében – a norvég partokról, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal
Vilgain Lazacfilé saját levében – a norvég partokról, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal
Lédús norvég lazacfilé
Varázsolj pillanatok alatt egy a tápérték szempontjából gazdagabb ételt a saját levében kézzel kifilézett lazacunkkal. Egyszerűen összetétel, hogy kiemelje az intenzív ízét, ami viszont nem csökkenti feleslegesen a minőségi fehérjék és omega‑3 zsírsavak remek adagját.
100%-ban tiszta hús, nemkívánatos anyagok nélkül
Az Atlanti-óceán tiszta, hideg vize ideális feltételeket biztosít a lazactenyésztéshez. A haltenyésztésből származó lazacaink esetében minimálisra csökken a mérgező anyagok mennyisége a halak szervezetében, amit rendszeres kémiai elemzésekkel igazolnak.
Nem egy száraz törmelék
Az optimális tápláléknak és az azt követő kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a lazacfilé tele van ízzel és szaftos.
Tápláló és ízletes étel egy perc alatt
Nyisd ki, add hozzá az összetett szénhidrátokhoz és zöldségekhez. Kész! A lazacunkkal minőségi fehérjével és telítetlen zsírokkal egészítheted ki az étkezésedet, amelyekből a lazacban az optimális, ellenőrzött táplálék révén bőségesen van.
Gazdag omega‑3 forrás
Egy akkreditált laboratórium vizsgálatai szerint egy konzerv 244 mg omega‑3‑at tartalmaz. Az omega‑3 zsírsavak legfontosabb képviselői az EPA és a DHA. Ha naponta legalább 250 mg DHA‑t fogyasztunk, hozzájárulunk a megfelelő szívműködéshez és a szem egészségi állapotához.
Terhes és szoptató nőknek az EPA és DHA bevitelére duplán oda kell figyelniük. Az alapbevitel feletti 250 mg EPA és DHA bevitellel ugyanis hozzájárulnak a magzat szemének és agyának a megfelelő fejlődéséhez az anya, majd a szoptatott csecsemők szervezetében.
*A jótékony hatás napi 250 mg DHA‑val érhető el. **A kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el.
Összetevők
Lazac (Salmo salar) 70%, ivóvíz, só, fűszerek.
A hal eredete: Norvégia.
Lettországban készült.
Tenyésztési módszer: Úszóhálós tenyésztés.
Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük. Nyomokban tejfehérjét, mustárt és zellert tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 676 kJ / 162 kcal |
Zsírok | 10 g |
- amelyből telített zsírsavak | 2,8 g |
Szénhidrátok | 0 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 1,2 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Csontokat tartalmazhat.
- Száraz helyen, hőforrástól és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
- Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni, és 24 órán belül elfogyasztani.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.