Vilgain Lazacfilé saját levében ⁠–⁠ a norvég partokról, omega-3-ban gazdag, magas fehérjetartalommal

Vilgain Lazacfilé saját levében ⁠–⁠ a norvég partokról, omega-3-ban gazdag, magas fehérjetartalommal

Lédús norvég lazacfilé

Varázsolj pillanatok alatt egy a tápérték szempontjából gazdagabb ételt a saját levében kézzel kifilézett lazacunkkal. Egyszerűen összetétel, hogy kiemelje az intenzív ízét, ami viszont nem csökkenti feleslegesen a minőségi fehérjék és omega‑3 zsírsavak remek adagját.

100%-ban tiszta hús, nemkívánatos anyagok nélkül

Az Atlanti-óceán tiszta, hideg vize ideális feltételeket biztosít a lazactenyésztéshez. A haltenyésztésből származó lazacaink esetében minimálisra csökken a mérgező anyagok mennyisége a halak szervezetében, amit rendszeres kémiai elemzésekkel igazolnak.

Nehézfémek nélkül

Dioxinmentes

Antibiotikumok nélkül

Nem egy száraz törmelék

Az optimális tápláléknak és az azt követő kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a lazacfilé tele van ízzel és szaftos.

Tápláló és ízletes étel egy perc alatt

Nyisd ki, add hozzá az összetett szénhidrátokhoz és zöldségekhez. Kész! A lazacunkkal minőségi fehérjével és telítetlen zsírokkal egészítheted ki az étkezésedet, amelyekből a lazacban az optimális, ellenőrzött táplálék révén bőségesen van.

30,6 g
Fehérje
0 g
Szénhidrát
275 kcal
Energiaérték

Gazdag omega‑3 forrás

Egy akkreditált laboratórium vizsgálatai szerint egy konzerv 244 mg omega‑3‑at tartalmaz. Az omega‑3 zsírsavak legfontosabb képviselői az EPA és a DHA. Ha naponta legalább 250 mg DHA‑t fogyasztunk, hozzájárulunk a megfelelő szívműködéshez és a szem egészségi állapotához.

Terhes és szoptató nőknek az EPA és DHA bevitelére duplán oda kell figyelniük. Az alapbevitel feletti 250 mg EPA és DHA bevitellel ugyanis hozzájárulnak a magzat szemének és agyának a megfelelő fejlődéséhez az anya, majd a szoptatott csecsemők szervezetében.

Fenntartja a megfelelő agyműködést*

Megerősíti az immunrendszeredet**

Támogatja a megfelelő szívműködést**

*A jótékony hatás napi 250 mg DHA‑val érhető el. **A kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el.

100 g
Energia
676 kJ / 162 kcal
Zsírok
10 g
- amelyből telített zsírsavak
2,8 g
Szénhidrátok
0 g
- amelyből cukrok
0 g
Fehérje
18 g
1,2 g

Összetevők

Lazac (Salmo salar) 70%, ivóvíz, só, fűszerek.

A hal eredete: Norvégia.

Gyártás: Lettországban.

Tenyésztési módszer: Úszóhálós tenyésztés.

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban tejfehérjét, mustárt és zellert tartalmazhat.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Csontokat tartalmazhat.
  • Száraz helyen, hőforrástól és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
  • Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni, és 24 órán belül elfogyasztani.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Kapcsolódó termékek

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

A többiek is megvették

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________