Fehérjeporok

Továbbfejlesztett receptúra
Hogyan válasszunk fehérjeport?
Termékek: 3
Rendezés
:
Alapértelmezett
Szűrők
  • Továbbfejlesztett receptúra  (3) Reset Továbbfejlesztett receptúra
Ízesítés
  • Áfonya  (1)
  • Csokoládé  (1)
  • Vanília  (1)
Vilgain Lactose Free Whey Protein
Továbbfejlesztett receptúra
Laktózmentes
Ingyenes szállítás
Vilgain Lactose Free Whey Protein ⁠–⁠ 75% fehérje, laktózmentes, sztíviával édesített, alacsony hőmérsékleten ultraszűrt, laktózmentes.
Vaníliás krém 1 000 g
186
12 990 Ft
Vilgain Lactose Free Whey Protein
Továbbfejlesztett receptúra
Laktózmentes
Ingyenes szállítás
Vilgain Lactose Free Whey Protein ⁠–⁠ 75% fehérje, laktózmentes, sztíviával édesített, alacsony hőmérsékleten ultraszűrt, laktózmentes.
Csokis shake 1 000 g
131
12 990 Ft
Vilgain Lactose Free Whey Protein
Továbbfejlesztett receptúra
Laktózmentes
Ingyenes szállítás
Vilgain Lactose Free Whey Protein ⁠–⁠ 75% fehérje, laktózmentes, sztíviával édesített, alacsony hőmérsékleten ultraszűrt, laktózmentes.
Fekete áfonya 1 000 g
117
12 990 Ft

Cikkek

Tejsavófehérje tejjel vagy vízzel?
Tejsavófehérje tejjel vagy vízzel?
A tejsavófehérje a fitneszvilágban a legszélesebb körben használt táplálékkiegészítő, amely számos problémával jár együtt. Az egyik ezek közül az elkészítési módja - jobb‑e a fehérjét vízzel vagy tejjel keverni?