4,8
128 értékelés

Kicsit csalódott voltam, a bab nem eléggé átsült és nehezebben harapható. Sajnos legközelebb nem fogom újra megvenni. Puhább és finomabb babra számítottam.

Szia Jani, a babot úgy készítjük, hogy egyenesen a tányérra teheted, de egy kicsit más, mint a klasszikus konzervbab. A babot egyszerre több ételhez is adhatod - próbáld ki a kedvenc receptemet - https://aktin.cz/zapecene-nachos-s-hovezim 🌮. További szép napot kívánok!

Nagyon finom és nagyszerű útközben.

Nagyszerű, valamikor újra fogok vásárolni :)

szuper szuper azonnali felhasználásra, előkészítés nélkül, mindig van raktáron!

Spis drtiny

Szia Kamila, köszönöm a visszajelzést. Ezt szívesen megoldjuk együtt a podpora@aktin.cz e-mail címünkön, kérlek küldj egy fotót. További szép napot kívánok :).

Abszolút tökéletes dolog minden diák számára! Csak nyisd ki a zacskót és használd azonnal! A hüvelyesek teljesen munka nélküliek, nagyszerű ízzel!

jó választás :)

Az egyetlen panaszom az, hogy túlságosan "al dente", ha lehet ilyet mondani.

Egy vegetáriánus számára nagyszerű fehérjeforrás, rizzsel, tofuval, salátával használom, a nagyszerű dolog az, hogy a babok már azonnali fogyasztásra alkalmas állapotban vannak.

A hüvelyesek az egyik fő összetevői az étrendemnek. A nagy hátrányuk az időigényesebb elkészítésük. Ezért jó, ha mindig van otthon készleten.