Vilgain Magnézium-biszgliclinát

4,9
988 értékelés

Nagyszerű, megszabadultam az éjszakai görcsökkel.

magnézium jó, este szedem a jobb alvás és a bőr érdekében. Hosszú távon napi 3 kapszulát szedek, kipróbálok különböző magnéziumokat, eddig nem látok különbséget ez a márka és bármely más magnézium bisglicinát között. az ára elfogadható (3kč/kapszula, benu 5-6kč/kapszula)

Zazrak na spanek

Ez nem hiányozhat otthonunkból. Minden este lefekvés előtt szedem (a cinkkel együtt), és reggel kipihentebben ébredek.

A kapszulák nagyobbak, de könnyen meg lehet inni, és nem érzek gyomorgörcsöt utánuk. Tetanuszom van és mióta ezt a magnéziumot szedem, jobban alszom és izomgörcsöket sem tapasztaltam. Majd meglátom, hogy hosszabb használat után hogyan alakul, de eddig jó.

Hosszabb használat után végre el kell ismernem, hogy tényleg működik. Nagyon támogatja az izmok regenerálódását, megnyugtat este és javítja az alvást. Tényleg nagyszerű.

A magnézium pótlása elengedhetetlen számomra, de ez a magnézium tényleg működik.

Még csak két hete használom, de eddig jól működik a reflex nutrition nexgen pro tablettákkal együtt.

Nagyon jó termék. Tényleg érzékelem a különbséget.

Nehéz megítélni a hatásokat, csak bízni tudok bennük. Lehet, hogy két hét után kezdem magam kicsit jobban érezni, de lehet, hogy ez csak fizetett hatás, nehéz megmondani. Mindenesetre a csomagolása szuper, a doboza praktikus,fogyasztás után biztosan hasznos lesz itthon másra is. Szag vagy kellemetlen szag (amire egyesek panaszkodnak) nem volt. Nem rosszabb a szaga,mint más vitaminoknak,vagy gyógyszereknek. A tabletták jól "csúsznak",így könnyen lenyelhető,ha kell lenyelés nélkül is. Eddig minden rendben.