Vilgain Tészta amerikai pizzára BIO – házi amerikai stílusú pizza készítéséhez, lágyabb és gazdagabb tészta, csak 7 természetes olaszországi alapanyagból.
Vilgain Tészta amerikai pizzára BIO – házi amerikai stílusú pizza készítéséhez, lágyabb és gazdagabb tészta, csak 7 természetes olaszországi alapanyagból.
Extra lágy pizza alap egyenesen Olaszországból
Nincs is jobb, mint a frissen sült pizza illata egyenesen a sütőből. Ezért bővítettük a Vilgain Pizza Base családunkat egy újabb taggal. Az új receptnek köszönhetően a tészta rendkívül széles és gazdag, így ha szereted a telt, amerikai stílusú pizzákat ropogós peremmel, akkor ez a változat neked való.
Gyors elkészítés
10 perc alatt, sütéssel együtt
Egy kiegyensúlyozott vacsora elkészítése nem is lehetne egyszerűbb. Adj hozzá a tésztához az általad kiválasztott hozzávalókat, és 220 °C‑on 7‑8 percig süssed az egészet.
Kicsomagolod a csomagolást
Hozzáadod, amit akarsz
- 3 perc -
Süssük a sütőben 220 °C‑on
- 7 perc -
Készen vagy
- 10 perc -
Speciális formula ultra tiszta és egyszerű összetételű
Az alap csak néhány válogatott természetes összetevőből áll, tartósítószerek, színezékek és aromák nélkül, a legjobb íz és tápérték érdekében.
Szuper puha, enyhe ropogással a szélén
A gyártás során maximális hangsúlyt fektetünk a lisztfajták kiválasztására, amelyeknek biztosítaniuk kell a tészta jó kelesztését, ropogósságát és ízét. Az eredmény extra puha, a széle kellemesen ropogós, és a tészta szélessége a te ízlésednek megfelelően jó adag hozzávalót is elbír.
Vilgain pizzaalapok összehasonlítása
Vilgain Pizzatészta | Vilgain Pizzatészta grande | Vilgain Amerikai pizzatészta BIO | Vilgain Gluténmentes pizzatészta |
Méret |
Méret |
Méret |
Méret |
Átmérő 25 cm | Átmérő 32 cm | Átmérő 30 cm | Átmérő 30 cm |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
Vékonyabb és ropogós | Bolyhosabb, belül puha, kívül ropogós | Puha, lágyabb textúra enyhe ropogással a szélén | Vékonyabb és ropogós |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Búza és búzadara | Búza, szója és rizs | Teljes kiőrlésű búza és finom sima búza | Gluténmentes búza, hajdina és kukorica |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Szabványos kelési idő | Hosszú, lassú kelés | Hosszú, lassú kelesztés | Hosszú, lassú kelesztés |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Gépi | Kézi | Gépi | Kézi |
Sütési módszer |
Sütési módszer |
Sütési módszer |
Sütési módszer |
Elektromos kemence | Fakályha | Elektromos kemence | Elektromos kemence |
Megvenni | Megvenni | Megvenni | Megvenni |
Összetevők
Teljes kiőrlésű búzaliszt* 30%, búzaliszt* 30%, víz, élesztő, extra szűz olívaolaj* 1,3%, só, tönkölybúza kovász*.
Az összetevők minősége
- 1x rendben
*biológiai gazdálkodásból.
Allergiára való figyelmeztetés. A termék nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | 150 g (1 szelet) | |
Energiaérték | 1234 kJ / 292 kcal | 1851 kJ / 438 kcal |
Zsírok | 3,1 g | 4,7 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,6 g | 0,9 g |
Szénhidrátok | 53 g | 79,5 g |
- ebből cukrok | 0,7 g | 1,1 g |
Rost | 6,7 g | 10,1 g |
Fehérje | 10 g | 15 g |
Só | 1,2 g | 1,8 g |
A gyártó ajánlásai
- Melegítse elő a sütőt 220°C‑ra.
- Sütőpapíron 7‑8 percig sütjük.
- A sütési idő a sütőjétől és a pizzához választott összetevőktől függően változhat.
Értesítés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolja.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Védő légtérbe csomagolva.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.