4,8
3705 értékelés

Ami a kompozíciót illeti, teljesen nagyszerű. De sajnos az íze nem tetszik, annyira furcsa. 😕

Ez tényleg nagyon meglepett, nem néz ki túl soknak, de az íze extrém, és nem beszélve a nagyszerű összetevőkről!!!

Olyan íze van, mint egy pizzériának. Gyors elkészítés. Biztosan fogok még rendelni.

Összeomlik, nem tetszik.

Szia Wendy, a pizzatésztának nem szabad összeomlania. Kérjük, küldjön egy fényképet a tésztáról a tételszámmal együtt, hogy ellenőrizni tudjuk a terméket - podpora@aktin.cz. Szép napot kívánok.

A legjobb, amit eddig kaptunk, többször is megveszem. A gyerekek nagyon szeretik.

A tészta jó, de a szélei nagyon gyorsan megégnek ezen a hőmérsékleten, vigyázni kell rá. egyébként jó

Régen imádtam ezeket a tésztákat, és újra és újra megvettem őket. De most hosszú idő után rendeltem és kicsit csalódtam. Mind a 4 csomag tészta más állagú és sokkal hígabb.

Szia Aneta, szívesen megnéznénk a tésztát. Kérlek, küldj egy fotót és a tételszámot a podpora@aktin.cz címre. Köszönjük a visszajelzést.

Bátran ízlett az egész családnak, biztosan újra fogom vásárolni

A tészta íze finom, de a méret és a forma miatt nagyon csalódott voltam. Megértem, hogy nem mindig sikerül szép kerekre formázni a tésztát, de én eléggé csalódtam egy olyan fánkban, ami még a "leghosszabb" átmérőjénél is alig 20 cm-es.

Szia Teri, a tészta átmérője 24 cm (+/- 1,5 cm), és egy szeletnek 140 g-nak kell lennie. Ha úgy érzi, hogy a tészta és az átmérő nem egyezik, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a podpora@aktin.cz e-mail címen. Azonnal megnézzük Önnel a tésztát. Szép napot kívánunk!

Kiváló 👏🏻