Pizzatészta – házi olasz pizza elkészítéséhez, csak 5 természetes összetevő
Pizzatészta – házi olasz pizza elkészítéséhez, csak 5 természetes összetevő
Készíts saját pizzát olasz tésztából pár perc alatt
A Vilgain® márkával igyekszünk megkönnyíteni a természetes alapanyagokból készült minőségi élelmiszerekhez vezető utat, és ez a tészta tökéletes példája egy ilyen food hack‑nek. A vele készült pizza olyan kevés időt vesz igénybe, és olyan jó íze van, hogy azt fogod gondolni: "Hol volt ez a tészta egész életemben?"! Ráadásul az új gyártási technológiának köszönhetően nem szakad, és tökéletesen megtartja a formáját.
Pizza 10 perc alatt a sütéssel együtt
Az elkészítése egyszerű. Tedd a tésztára a tetszésed szerinti feltétet, és süsd meg a 220 °C‑os sütőben 7–8 perc alatt.
Felbontod a csomagolást
Bármit hozzáadhatsz
– 2 perc –
7 - 8 perc sütés a sütőben 220 °C‑on
– 8 perc –
Kész is van
– 10 perc –
Tiszta és egyszerű összetétel természetes összetevőkből
Az alap csak 5 természetes összetevőből áll, tartósítószerek, színezékek és aromák nélkül, hogy az íze és a tápértéke a legjobb legyen.
Alternatív elkészítési mód
serpenyőben vagy török kenyérként
Ha nincs sütőd, vagy nem szeretnél hosszadalmasan melegíteni, akkor a tésztát és a feltétet tedd egy serpenyőbe, fedd le, és süsd addig, míg a széle szép aranyszínű nem lesz. Ha nincs serpenyőd, akkor a pizzalapot akár nyersen is fogyaszthatod, például leveshez, tortilla helyett vagy kenővel.
Milyen pizzát választasz ma?
| Vilgain® Pizza tészta | Vilgain® Mini pizzatészta | Vilgain® Gluténmentes pizzatészta |
Méret |
Méret |
Méret |
| 25 cm‑es átmérő | Átmérő 12 cm | Átmérő 30 cm |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
| Vékonyabb és ropogósabb | Vékonyabb, könnyedebb | Vékonyabb, légies és ropogós |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
| Búza és búzadara | Durumbúzaliszt | Gluténmentes búza, hajdina és kukorica |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
| Standard kelesztési idő | Standard kelesztési idő | Hosszú, lassú kelesztési idő |
| Megveszem | Megveszem | Megveszem |
Összetevők
Búzaliszt (53%), víz, búzadara (9%), extra szűz olívaolaj (6%), só, szárított kovász (búza).
Allergia figyelmeztetés: Az allergéneket a termék összetevői között félkövér betűvel jelöljük. A termék nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
Átmérő: 24 cm (+/- 1,5 cm)
| 100 g | 140 g (1 szelet) | |
| Energiaérték | 1187 kJ / 282 kcal | 1662 kJ / 395 kcal |
| Zsírok | 6,3 g | 8,8 g |
| - ebből telített zsírsavak | 1,2 g | 1,7 g |
| Szénhidrátok | 47 g | 66 g |
| - ebből cukrok | 6,8 g | 9,5 g |
| Rost | 3 g | 4,2 g |
| Fehérje | 7,7 g | 11 g |
| Só | 1 g | 1,4 g |
A gyártó ajánlásai
- Nyersen, főzés nélkül fogyasztható.
- Elkészítési utasítások:
- Melegítsd elő a sütőt 220 °C‑ra. Sütőpapíron 7‑8 percig sütjük. A sütési idő a sütőtől és a pizzához választott összetevőktől függően változhat.
- A pizza serpenyőben is elkészíthető.
Értesítés
- Élelmiszer.
- Védő légtérbe csomagolva.
- Hűvösen, szárazon és sötétben tartsa.
- Felbontás után tárolja hűtőszekrényben, és 2‑3 napon belül fogyassza el.
- A gyors hőmérséklet‑változások megrövidíthetik a szavatossági időt.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Kedvelt hasonló termékek
Hogyan használják mások a terméket
Te is megjelenhetsz a galériában @Vilgain említéssel az instagramodon.












