Vilgain Marhafaggyú
Kérdések
3
megválaszolt kérdés
Jó reggelt! Az Ön terméke finomított?
Üdvözlöm, a faggyút 180 °C-on olvasztják ki - a faggyú hagyományos feldolgozási módja a zsír magasabb hőmérsékletre történő hevítése, amelynek eredményeként tisztább, további felhasználásra alkalmas zsír keletkezik. Ez tehát nem egy kiterjedt finomítási folyamat, mint az iparilag feldolgozott zsírok esetében jellemző. Szép napot kívánunk!
Van 1 literes kiszerelés is, vagy legalább 500 ml-es kiszerelés?
Szia, sajnos ez a lehetőség még nem áll rendelkezésünkre, de nem zárjuk ki a jövőre nézve :).
Szeretném a fűvel táplált marhahúsból készült marhafaggyút...;)
Hello 😊, köszönöm az üzenetet. Füvesített tehenekből származó marhahúsfaggyút tervezünk. Hamarosan várhatod a terméket. Szép napot kívánok.
Szia! Ez jó hír, én is várom a fűvel táplált változatot. Meg tudnád mondani, kb. mennyi idő múlva lesz kapható?
Thx!!