Vilgain Lactose Free Whey Protein

4,4
93 értékelés

A fehérje íze kellemesen meglepett. A vanília íze nem mesterséges, és egy másik összetevővel keverve nem túl erős az íze vagy az illata.

Végre egy szukralóz (mesterséges édesítőszer) nélküli laktózmentes fehérje van a piacon. Ízre az összes jelenleg itthon kapható van meg (csokis, vaníliás, áfonyás) és ahogy mások is írják, elég kevés az édességük, de engem ez nem zavar.

Fehérje szinte íz nélkül. Vízzel olyan íze van, mint a víznek és a gipsznek.

Szia Misha, sajnáljuk, hogy nem tetszik a fehérje. Kipróbálhatod a fehérjét növényi tejjel, hogy teltebb legyen az íze. Szép napot kívánok.

Áfonya teljesen szuper, ízben kiegyensúlyozott és szépen áfonyás. A csokoládé nem túl hangsúlyos, extra keserű kakaót adok hozzá, hogy egyáltalán legyen kakaó íze.

Finom fehérje, amely nem túl édes, és finom krémes zabkásává válik.

Többször vásárolok, végre egy lakto mentes pult tiszta tápszerrel :) Több ilyen

Íze nagyon jó, de a zárás szar

Szia Barbara, köszönöm a visszajelzést. A csomagolás elsősorban a termék szállítására szolgál. Javasoljuk, hogy a fehérjét otthon tegye át egy újrazárható edénybe 😊. További szép napot kívánok!
1

A csokoládé íze nagyon finom. Éppen elég édes, és még a zabkásában is érezni a csokoládé ízét. A vaníliás fehérje is nagyon jó, bár a zabkásában nem volt túl hangsúlyos.

Istenem ez pecka👍🏼 Szeretem ha enyhe az íze és ez a fehérje tényleg enyhe, szépen édesített( végre nincs szukralóz) jól oldódik ( ajánlom kefirrel is finom) egyszóval semmi panaszom nincs rá. Köszönöm az újabb ilyen csodás terméket 😘

Nem túl édesek, szinte íztelenek. Édesítve is jók, de akkor eltűnik az az érzés, hogy mesterséges édesítőszerek vagy cukor helyett stevia van az összetevők között. Laktózérzékeny vagyok, és ettől a fehérjétől rosszul leszek. Más laktózmentes tejsavófehérjék nem okoznak nekem problémát.

Megerősítem, laktózérzékenyként puffadtam tőle. Maradok az Isolateok mellett.
2
Helló, a fehérjéket csak steviával édesítettük, és nem tartalmaznak mesterséges aromákat, ha kevésbé érzi az ízét, javasoljuk, hogy növelje a fehérje adagját. Továbbá nagyon függ, hogy vízben vagy tejben vagy növényi tejben kevered. Javasoljuk, hogy néhány napig hagyja abba a fehérje fogyasztását, majd próbálja ki újra, és szükség esetén konzultáljon orvosával. Szép napot kívánok