Vilgain Lactose Free Whey Protein ⁠–⁠ 75% fehérje, laktózmentes, sztíviával édesített, alacsony hőmérsékleten ultraszűrt, laktózmentes.

Vilgain Lactose Free Whey Protein ⁠–⁠ 75% fehérje, laktózmentes, sztíviával édesített, alacsony hőmérsékleten ultraszűrt, laktózmentes.

Továbbfejlesztett recept
Kóstold meg az ízletesebb, sűrűbb állagú fehérjéket! 👌
csokis shake
Csokis shake
Továbbfejlesztett receptúra
123
1180
12 990 Ft
Már csak néhány darab maradt
100% pénzvisszafizetési garancia Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.

100% természetes laktózmentes fehérje nagyszerű ízzel

Prémium tejsavó koncentrátum valódi alapanyagokból, mindenféle extra értelmetlenség nélkül. Tele van nagyszerű fehérjével, beleértve a peptidekkel összekapcsolt esszenciális aminosavakat, a BCAA‑kat, amelyek támogatják az izomnövekedést és -fenntartást.

Nagy tisztaságú tejsavó

Alacsony hőmérsékletű ultraszűrési eljárást alkalmazunk a savó szétválasztásához. Ebben az eljárásban a tej apró pórusokkal ellátott membránokon halad át, amelyek a nagyobb fehérjemolekulákat visszatartják, míg a víz és más apró ionok áthaladnak. Az így kapott fehérje kiváló minőségű, koncentrált és nemkívánatos szennyeződésektől mentes.

A kíméletes feldolgozási módszer megőrzi az értékes fehérjefrakciókat. Ezek az immunitást erősítő ß-laktoglobulin és α-laktoglobulin, valamint a szervezetet a bakteriális és vírusfertőzésekkel szemben védő immunglobulin G. Végül, de nem utolsósorban ott van a Lactoferrin, amely javítja a vas felszívódását.

1. Ultraszűrés A koncentrátumból eltávolítják a nagyobb zsír-, laktóz- és ásványi anyag molekulákat.

2. Koncentráció A szűrt keverékben a fehérjék koncentrációja nyomás alatt növekszik.

3. Szárítás A nedvesség eltávolítása érdekében a keveréket alacsony hőmérsékleten kíméletesen szárítjuk, hogy porrá alakuljon.

Könnyen emészthető, laktózmentes

Egy különleges gyártási módszernek köszönhetően sikerült eltávolítani a laktózt, de az íz és az oldhatóság így is tökéletes marad. Ennek köszönhetően még a laktózérzékenyek vagy a FODMAP‑diétán élők is élvezhetik a fehérjét. De alkalmas mindazok számára is, akik egyszerűen csak szeretnék könnyíteni emésztésüket.

Maximális használhatóság a test számára

A tejsavófehérje a húshoz hasonló biohasznosíthatósággal rendelkezik, ami az emberi szervezetet a csúcsra juttatja. Kiváló emészthetőséggel rendelkezik, és nagy arányban tartalmaz esszenciális aminosavakat, amelyek természetes részét képezik az elágazó láncú aminosavak BCAA a leucinnal együtt. Ezek az aminosavak fontos építőkövei az izomnövekedés és a regenerálódás serkentésének.

Fehérje minősége (DIAAS*) %

Marhahús

110

Tejsavófehérje koncentrátum

107

Szójaprotein izolátum

84

*A fehérje minőségének legkorszerűbb mutatója az esszenciális aminosavtartalom és a fehérje emészthetőség alapján. A >75%-os DIAAS értékkel rendelkező fehérjék kiváló minőségűnek, a >100%-os értékkel rendelkező fehérjék pedig kiváló fehérjeforrásoknak minősülnek a FAO szerint.

Természetes szín és íz

Szigorúan kerüljük a mesterséges aromákat és színezékeket, amelyek csak az íz manipulálására szolgálnak. Fehérjénk megőrzik a vanília vagy a kakaó autentikus ízét és színét.

Szukralóz helyett természetes édesítőszer sztévia levelekből

A sztévia lehetővé teszi számunkra, hogy nagy értékű, szteviol‑glikozidokat tartalmazó édesítőszert állítsunk elő,a mi nem befolyásolja a vércukorszintet, 200‑300‑szor édesebb a cukornál, és biztonságos, természetes eredetű, kalóriamentes édesítőszernek számít.

Miért nem tartalmaz szukralózt a fehérjénk?

A szukralóz, a jelenleg legszélesebb körben használt mesterséges édesítőszer, klór és szacharóz szintetikus vegyülete. A közelmúltban azonban több olyan tanulmány is napvilágot látott, amely az emberi szervezetre gyakorolt lehetséges negatív hatására utal.

✅ szteviol‑glikozidok ❌ szukralóz
Biztonság
Biztonság
Nincs hatása az inzulinrezisztenciára Lehetséges negatív hatás az inzulinrezisztenciára
Eredet
Eredet
Természetes eredet Szintetikus eredet
Édesség
Édesség
Közepes édesség Magas édesség
Mikrobiom
Mikrobiom
Nem befolyásolja negatívan a mikrobiomot Lehetséges negatív hatás a mikrobiomra

Mindenki számára alkalmas szuperélelmiszer

A Vilgain Lactose free Whey Protein nap bármely szakában fogyaszható. Alkalmas mindenkinek, aki egészséges és jó formában szeretne maradni. Nem csak a sportolóknál találod meg a felhasználási területét, hanem mindenkinél, aki az egészséges életmód iránt érdeklődik. Határozottan nem csak testépítőknek való.

Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához A fizikai terhelés hatására az izomszövet károsodik, amit a fehérje segít helyreállítani és növelni a térfogatát.

Zsírégetés
Kalóriadeficit esetén magasabb fehérjebevitelre van szükség az izomvesztés megelőzése érdekében. A fehérje emellett jól táplál.

Vital Health
A fehérjék a szövetképzés építőkövei, és segítenek a szervezet jó formában tartásában.

Hogyan használjuk a fehérjét?

Készíts finom shake‑et
Adjon hozzá vizet, és fél perc alatt kész.

Dúsítsa ételét
Növeli a fehérjetartalmat és ízesítheti.

Több mint 200 további recept
A receptek között rengeteg fehérjés finomsághoz találsz inspirációt.

Vilgain® fehérjék összehasonlítása

A fehérje típusa
A fehérje típusa
A fehérje típusa
A fehérje típusa
Vilgain® Grass‑Fed Tejsavófehérje Vilgain® Tejsavófehérje Vilgain® Grass‑Fed Whey Protein Isolate Vilgain® Laktózmentes tejsavófehérje
Tej
Tej
Tej
Tej
Fűvel táplált, szabadtartású tehenek tejéből Komplex takarmányozású tehenek tejéből Szabadon, füvet legelő tehenek tejéből Összetett takarmánnyal etetett tehenek tejéből
Zsírsavak
Zsírsavak
Zsírsavak
Zsírsavak
Magasabb omega‑3 tartalom Alacsonyabb omega‑3 tartalom Magasabb omega‑3 tartalom Alacsonyabb omega‑3 tartalom
Édesítőszer
Édesítőszer
Édesítőszer
Édesítőszer
Természetes sztévia levelekből Természetes sztévia levelekből Természetes sztévia levelekből Természetes sztévia levelekből
Laktóz
Laktóz
Laktóz
Laktóz
Magasabb laktóztartalom Magasabb laktóztartalom Alacsony laktóztartalom (max. 1%) Laktózmentes (max. 0,04%)
Fehérje
Fehérje
Fehérje
Fehérje
68 - 78 % 74 - 77 % 83 - 85 % 74 - 77 %
Zsír
Zsír
Zsír
Zsír
5,7 - 7,7 % 6,9 - 7,1 % 0,6 - 1,4 % 6,7 - 6,9 %
Szénhidrát
Szénhidrát
Szénhidrát
Szénhidrát
7,2 - 14 % 9,6 - 14 % 4 - 4,3 % 6,9 - 7,3 %
Vásárlás Vásárlás Vásárlás Vásárlás

Összetevők

Laktózmentes tejsavófehérje-koncentrátum (tej) (laktáz enzim, emulgeálószer: napraforgó lecitin) 99,4 %*, őrölt vanília 0,5 %, édesítőszer: szteviol‑glikozidok sztíviából. 

*Az utasítás szerint elkészített ital laktóztartalma kevesebb, mint 10 mg/100 ml.

Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük. 

Összetevők

Tejsavófehérje-koncentrátum (tej) (laktáz enzim, emulgeálószer: napraforgó lecitin) 95,5%*, fagyasztva szárított áfonya 3%, természetes aroma, édesítőszer: szteviol‑glikozidok.

*A használati utasítás szerint elkészített ital laktóztartalma kevesebb, mint 10 mg/100 ml.

Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöljük.

Összetevők

Laktózmentes tejsavófehérje koncentrátum (tej) (laktáz enzim, emulgeálószer: napraforgó lecitin) 94,2 %, zsírtalanított kakaó 5 %, természetes aroma, édesítőszer: szteviol‑glikozidok.

*A használati utasítás szerint elkészített ital laktóztartalma kevesebb, mint 10 mg/100 ml. 

Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük. 

Összetevők

Tejsavófehérje koncentrátum (tej) (laktáz enzim, emulgeálószer: napraforgó lecitin) 97,1%, természetes aroma, , édesítőszer: szteviol‑glikozidok sztíviából. 

Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük. 

Kalóriatáblázatok

100 g
30 g
Energiaérték
1612 kJ / 381 kcal484 kJ / 114 kcal
Zsírok
5,8 g1,8 g
- ebből telített zsírsavak
3,4 g1,1 g
Szénhidrátok
7,4 g2,2 g
- ebből cukrok
6,6 g2 g
Fehérje
75 g23 g
1,1 g0,33 g

Kalóriatáblázatok

100 g30 g
Energiaérték1622 kJ / 384 kcal487 kJ / 115 kcal
Zsírok6,2 g1,9 g
- ebből telített zsírsavak3,6 g1,1 g
Szénhidrátok7,2 g2,2 g
- ebből cukrok6,5 g2 g
Rost1,7 g0,5 g
Fehérje74 g22 g
0,38 g0,11 g

Aminosavspektrum

100 g fehérje
Izoleucin6,11 g
Leucin9,1 g
Lizin8,66 g
Metionin1,7 g
Fenilalanin3,15 g
Treonin7,21 g
Triptofán1,83 g
Valin6,12 g
Arginin2,6 g
Hisztidin2,07 g
Alanin6,45 g
Aszparaginsav10,2 g
Glutamin16,83 g
Glicin1,82 g
Prolin5,38 g
Szerin5,34 g
Tirozin3,83 g
Cisztein1,6 g

Kalóriatáblázatok


100 g30 g
Energiaérték1627 kJ / 385 kcal488 kJ / 116 kcal
Zsírok5,8 g1,8 g
- ebből telített zsírsavak3,4 g1 g
Szénhidrátok10 g3 g
- ebből cukrok8,7 g2,6 g
Fehérje73 g222 g
0,38 g0,11 g

Aminosav spektrum

100 g fehérje
Izoleucin6,11 g
Leucin9,1 g
Lizin8,66 g
Metionin1,7 g
Fenilalanin3,15 g
Treonin7,21 g
Triptofán1,83 g
Valin6,12 g
Arginin2,6 g
Hisztidin2,07 g
Alanin6,45 g
Aszparaginsav10,2 g
Glutamin16,83 g
Glicin1,82 g
Prolin5,38 g
Szerin5,34 g
Tirozin3,83 g
Cisztein1,6 g

Kalóriatáblázatok


100 g30 g
Energiaérték1638 kJ / 387 kcal491 kJ / 116 kcal
Zsírok6 g1,8 g
- ebből telített zsírsavak3,5 g1,1 g
Szénhidrátok6,8 g2 g
- ebből cukrok6,8 g2 g
Fehérje76,5 g23 g
0,40 g0,12 g

Aminosavspektrum

100 g fehérje
Izoleucin6,11 g
Leucin9,1 g
Lizin8,66 g
Metionin1,7 g
Fenilalanin3,15 g
Treonin7,21 g
Triptofán1,83 g
Valin6,12 g
Arginin2,6 g
Hisztidin2,07 g
Alanin6,45 g
Aszparaginsav10,2 g
Glutamin16,83 g
Glicin1,82 g
Prolin5,38 g
Szerin5,34 g
Tirozin3,83 g
Cisztein1,6 g
Kiszerelés: 1000 g
Adagolás: 30 g (1 mérőkanál)
Adagok a csomagolásban: 33 
Kiszerelés: 1000 g
Adagolás: 30 g (1 mérőkanál)
Adagok a csomagolásban: 33 
Kiszerelés: 1000 g
Adagolás: 30 g (1 mérőkanál)
Adagok a csomagolásban: 33 
Kiszerelés: 30 g
Adagolás: 30 g (1 tasak)
Adagok a csomagolásban:
Kiszerelés: 1000 g
Adagolás: 30 g (1 mérőkanál)
Adagok a csomagolásban: 33 

A gyártó javaslatai

  • Adjon 1 adagolókanál (30 g) tejsavófehérjét 200‑250 ml vízhez, és alaposan keverje össze.
  • Az utasítás szerint elkészített ital laktóztartalma kevesebb, mint 10 mg/100 ml.

Használati utasítás

  • Adjon 1 tasaknyi (30 g) tejsavófehérjét 200‑250 ml vízhez, és alaposan keverje össze.
  • A laktóztartalom maximum 0,04 g 100 g fehérjeporban.
  • Az ajánlott elkészítés szerint a laktóztartalom kevesebb, mint 6 mg 100 ml kész italban.

Használati utasítás

  • Adjon 1 mérőkanál (30 g) tejsavófehérjét 300 ml vízhez, és alaposan keverje össze.
  • A laktóztartalom maximum 0,04 g 100 g fehérjeporban.
  • Az ajánlott elkészítés szerint a laktóztartalom kevesebb, mint 6 mg 100 ml kész italban.

Tájékoztatás

  • Étel, édesítőszerekkel.
  • Ez a termék aktív életmóddal és kiegyensúlyozott étrenddel együtt használható.
  • Gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Az étrend‑kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet.
  • Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.
  • Hűvös, száraz helyen tárolja. Védd a közvetlen napfénytől.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Mások ezeket vásárolták

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Vélemények

Írj véleményt
4,3
336 értékelés

Az áfonya sűrűsége nem túl erős, de általában normális.

A legjobb fehérje, amit valaha kóstoltam, nincs mesterséges vagy nyomasztó mesterséges édes íz.

Az előző recept sokkal jobb volt! Jelenleg a fehérjét nem lehet turmixgépben vagy turmixgépben turmixolni, és csomók maradnak a zabkásában. Az íze rendben van.

Íze nagyon jó, de nagyon híg és egyáltalán nem laktat.

Kérdések

22
megválaszolt kérdés
Sziasztok, nekem is ugyanaz a kérdésem, mint a többieknek, hogyan kell a fehérjét tejbe keverni? Nekem a szűrőmön marad és nem lehet feloldani. Sajnos a többieknek a hozzászólás el van rejtve, különben nem fárasztanám magam a kérdéssel. Zabkásába, túróba tökéletes, a vaníliás íze isteni. Köszönöm szépen.
Helló, tudna nekem tanácsot adni. Ez a legrosszabb fehérje az oldhatóság szempontjából. Próbáltam már tejben, vízben, fél és félben, shakerben, turmixgépben. Semmi nem segít, csomók vannak benne, amiket nem akarok benne. Köszönöm
Szeretném megkerdezni, hogy 7 éves gyerek ihat e belőle és ha igen mennyit?
Helló, mikor lesz elérhető, kérem?