4,5
4684 értékelés

szuper finom

Kiváló minőségű fehérje, alacsonyabb szénhidráttartalommal, mint más fehérjék (ami számomra nagy előny); nagyon jó ár. Nagyon ajánlott!!!

Horší rozpustnost. Jinak moc dobrý, super složení.

Nekem ugyanilyen ízű volt a nutrend..és ez sokkal jobb..nincs mesterséges szín és íz..nem túl édesített🤭

Szia, én már kipróbáltam szinte minden Vilgain fehérjét a Aktinu-tól, és ezek a legjobbak a piacon. Hosszú idő után, mióta nem kóstoltam, értékelem a váltást a dobozos fehérje opcióra is (tényleg fájdalmas kinyitni és becsukni egy fehérjetasakot, mivel általában nehéz lezárni) és remélem, hogy minden fehérje lesz dobozos opcióban, nem csak vanília és csoki, az nagy megkönnyebbülés lenne!

Sajnálom, de ennek az ízesítésnek csak 1 csillagot adok, nagyon gyenge az íze és nagyon rosszul oldódik a fehérje 10%-a a shaker falán marad 😳.

Szia 😊, köszönöm a visszajelzést. Mivel a vanília íz kizárólag természetes vaníliával és steviával van édesítve, az így kapott íz enyhébb, mint a mesterségesen édesített fehérjéké. Ha a fehérje a shaker alján marad, javasoljuk, hogy fémgolyós shakerben keverd fel. Reméljük, hogy ez nem fog többé előfordulni veled. További szép napot kívánunk!

Tejjel ez egy csemege

Nagyra értékelem, hogy nincs semmi egészségtelen az összetételben, semmi olyan, ami feleslegesen kiemelné az ízt vagy meghosszabbítaná az eltarthatósági időt. Az Vilgain-t enyhe tejes íz és fakó édesség jellemzi. Én a banános, csokis, marcipános, pisztáciás sütit értékelem a legjobbnak, de ez mindenkinek a saját ízlésétől függ. A sós karamellásat inkább sósnak, mint édesnek találtam.

Tényleg a legjobb fehérje. Nem olyan kifejezett, mint más fehérjék. Csak ajánlani tudom ezt az ízt.

Eddig csak a fahéjas tekercs és a vanília ízeket próbáltam ki, de mindkettő a legjobb ízű fehérje, amit valaha volt alkalmam kipróbálni. Biztosan fogok más ízeket is vásárolni.