Vilgain Grass-Fed Whey Protein ⁠–⁠ fűvel táplált tehenek tejéből, sztéviával édesítve, alacsony hőmérsékleten ultraszűrve

Vilgain Grass-Fed Whey Protein ⁠–⁠ fűvel táplált tehenek tejéből, sztéviával édesítve, alacsony hőmérsékleten ultraszűrve

1000 g
Továbbfejlesztett receptúra
Újdonság
14907
12 változat
vanília
Vanília
Továbbfejlesztett receptúra
1853
3984
11 490 Ft

Az első nagyszerű ízű, 100%-ban természetes eredetű fehérjepor mesterséges édesítőszerek nélkül

Valódi alapanyagokból készült prémium tejsavó koncentrátum, mindenféle extra értelmetlenség nélkül. Magas a nagyszerű fehérjetartalma, beleértve a BCAA‑kat is, amelyek támogatják az izomnövekedést és az izomfenntartást.


Az Egyesült Királyságban, zöld legelőkön szabadon tartott tehenek tejéből.

A termék alapját az év legalább 10 hónapjában legelőn tartott tehenek kiváló minőségű tejéből származó tejsavó képezi. Ennek eredményeképpen kedvezőbb zsírsavprofillal rendelkezik, mint az összetett takarmányt kapó tehenek teje, ami a kapott fehérje minőségében is tükröződik.

Az alacsony hőmérsékleten végzett ultraszűrés megőrzi a fehérjében lévő értékes fehérjefrakciókat. Ezek a ß-laktoglobulin és az α-laktoglobulin , amelyek erősítik az immunitást, valamint az immunglobulin G, amely védi a szervezetet a bakteriális és vírusos fertőzésekkel szemben. Végül, de nem utolsósorban ott van a Lactoferrin, amely javítja a vas felszívódását.

Az egészségre jótékony hatású fehérjefrakció-tartalom

Az év nagy részében szabadon legelő tehenek

Etikus gazdálkodás jobb körülmények között, mint a hagyományos gazdaságokban

A szervezetedben maximálisan hasznosul

A tejsavófehérje olyan biológiai hasznosulással rendelkezik, mint a hús, ezáltal az emberi szervezet számára a hasznosulás szempontjából a csúcs. Kiválóan emészthető, és nagy arányban tartalmaz esszenciális aminosavakat, amelyek eleve a BCAA-k – az elágazó oldalláncú aminosavak részét képezik a leucinnal együtt. Ezek az aminosavak fontos építőelemei az izomnövelés és a regenerálódás stimulációjának.

Fehérjeminőség (DIAAS*) %

Marhahús

110

Tejsavófehérje‑koncentrátum

107

Szójafehérje‑izolátum

84

*A fehérje minőségének legkorszerűbb mutatója az esszenciális aminosavtartalom és a fehérje emészthetőség alapján. A >75%-os DIAAS értékkel rendelkező fehérjék kiváló minőségűnek, a >100%-os értékkel rendelkező fehérjék pedig kiváló fehérjeforrásoknak minősülnek a FAO szerint.

Természetes szín és íz

Szigorúan kerüljük a mesterséges aromákat és színezékeket, amelyek csak az íz manipulálására szolgálnak. Fehérjéink megőrzik a vanília, a kakaó, a fagyasztva szárított banán és eper, valamint más természetes összetevők autentikus ízét és színét.

Szukralóz helyett természetes édesítőszer a stevia levelekből

A stevia növény lehetővé teszi számunkra, hogy nagy értékű, szteviol-glikozidokat tartalmazó édesítőszert állítsunk elő. Ezek nincsenek hatással a vércukorszintre, 200-300-szor édesebbek a cukornál, és biztonságos, kalóriamentes édesítőszernek számítanak, amely ráadásul természetes eredetű.

Miért nem tartalmaz szukralózt a fehérjénk?

A szukralóz klór és szacharóz szintetikus vegyülete. Jelenleg ez a legszélesebb körben használt mesterséges édesítőszer. A közelmúltban azonban több olyan tanulmány is napvilágot látott, amelyek arra utalnak, hogy negatív hatással lehet az inzulinérzékenységre, a szövetek kevésbé érzékenyek rá, még az étrend-kiegészítők fogyasztói által általánosan bevett dózisokban is. A szukralóz másik lehetséges negatív hatása a mikrobiomban található bélbaktériumok mennyiségének és sokféleségének csökkentésére irányul, ami továbbra is bizonyítja az egészségünkre gyakorolt általános hatás jelentőségét.

✔️ Szteviol‑glikozidok ❌ Szukralóz
Biztonság Nincs hatással az inzulinrezisztenciára Lehetséges negatív hatás az inzulinrezisztenciára
Származási hely Természetes eredetű Szintetikus eredet
Édesség Közepes édesség Nagyfokú édesség
Mikrobiom Nem ártalmas a mikrobiomra Lehetséges negatív hatás a mikrobiomra