4,8
49 értékelés

Csodálatos és egészséges snack.

Finom palacsinta csak kisebbek

Először próbáltam házi pattogatott kukoricát készíteni, és könnyű, gyors, finom és tudom, hogy mit tettem bele :) Ráadásul kevesebb hulladék keletkezik utána. Win-win...(a sima láncok mikro popcornját a gyerekek szeretik, de az összetevők és az ár felett mindkét szemet be kell hunyni :D ).

Első alkalom házi készítésű popcorn és nagy elégedettség

Határozottan az egyik legjobb pattogatott kukorica. Kiváló pattogás (nagy, szabályos darabok) és jó ízesítés. Ajánlom

Ez a kukorica nem akármilyen kukorica! Ez kék kukorica, amely antioxidánsokat és erős antioxidáns hatású bioaktív anyagokat tartalmaz. Házi készítésű pattogatott kukorica sok előnnyel a tetején!!!!

Az íze és a megjelenése valóban nagyszerű - diós és hófehér, de sajnos a fazékban/serpenyőben történő elkészítés csak zsírral működik - zsírmentesen elkészítve csak néhány mag puffad fel. De lehet, hogy egy forrólevegős popcorngéppel jobban működik... Egy próbát megér!

Nagyszerű házi pattogatott kukorica készítéséhez!

Valószínűleg mindannyian szeretjük a popcornt, de valószínűleg azt is tudjuk, hogy mit tartalmaznak a 💩 klasszikusok. Én beleszerettem abba, hogy ezt a popcornt egy kis ghível vagy avokádóolajjal + sóval készítem, és hihetetlen kombó! Ráadásul csak egy hacén és egy fedő kell hozzá.