Vilgain BIO Popcorn kukorica – pattogtasd a saját friss, házi készítésű popcornodat kék kukoricából
Vilgain BIO Popcorn kukorica – pattogtasd a saját friss, házi készítésű popcornodat kék kukoricából
Vilgain BIO popcorn kukorica - egészséges nasi antioxidánstartalommal
Természetes eredetű édes csemege jellegzetes kukoricaízzel és enyhén diós ízjegyekkel. A kék kukorica egy olyan növényből származik, amelyet a Hopi indiánok több száz éve termesztenek Dél‑Amerika egyes területein. Ezért is nevezik néha Hopi kukoricának. Pillangó- vagy tengeri csillagformára emlékeztet, ezért a butterfly popcorn kategóriába tartozik. Főleg a sós popcorn elkészítésére alkalmas.
Nemcsak a színében egyedülálló
A kukorica egyedülálló kékes színét az antociánok, az erős antioxidáns hatású bioaktív anyagok adják. Ezek a növényekben természetes módon színezőanyagként fordulnak elő, és a kék kukoricán kívül a céklában vagy a vöröskáposzta leveleiben is megtalálhatók.
Tiszta összetétel magas rosttartalommal
A pattogatott kukorica 100 grammonként az ajánlott napi rostbevitel mintegy 30%-át tartalmazza. Ez fontos az emésztés megfelelő működéshez és eltelít. Kukoricánk viszont gluténmentes, természetes módon, génmódosítás nélkül termesztett, és nem tartalmaz felesleges adalékanyagokat.
Vilgain Bio popcorn kukorica pontokban:
- kék popcorn enyhén diós ízjegyekkel.
- tiszta összetétel, adalékanyagok és GMO‑k nélkül
- magas rosttartalom
- antioxidáns antociánokat tartalmaz
- mikrohullámú sütőben, serpenyőben vagy edényben is elkészíthető
Összetevők
100% BIO pattogatott kukorica kék kukoricaszemekből.
Származási ország: Olaszország és USA
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1474 kJ / 349 kcal |
Zsírok | 5,14 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrátok | 60,7 g |
- amelyből cukrok | 1,3 g |
Rost | 8,7 g |
Fehérje | 10,7 g |
Só | <0,01 g |
Használati utasítás:
A popcorn elkészítése edényben:
- Öntsd a kukoricát a felhevített olajba úgy, hogy a kukoricák az alján elférjenek.
- Takard le egy fedővel.
- Amikor a kukoricák pattogásai között 5 másodpercnél hosszabb időközök telnek el, kapcsold ki a tűzhelyet.
- A pattogatott kukoricát sóval vagy egy teáskanál vajjal ízesítheted.
A popcorn elkészítése mikrohullámú sütőben:
- Tedd a kukoricát egy tálba vagy papírzacskóba.
- Enyhén takard le a tálat egy fedővel, és tedd a mikrohullámú sütőbe a legmagasabb fokozaton körülbelül 3‑4 percre.
- Amikor a kukoricák pattogásai között 5 másodpercnél hosszabb időközök telnek el, kapcsold ki a készüléket.
- Vigyázat: a tál forró, amikor a pattogatott kukoricát kiveszed a mikrohullámú sütőből!
- A pattogatott kukoricát sóval vagy egy teáskanál vajjal ízesítheted.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.