4,7
259 értékelés

Verhetetlen íz! Sok márkát kipróbáltam már, de ez a vaj egyszerűen TOP!

nagy darabok! SZERETEM :)

Imádom a mogyoróvajat, a legjobb, ami nekem van, az araside crumble, és a mandula pont a felfüggesztésben van.

A rendeléskor nem vettem észre, hogy az 1 kg műanyag csomagolásban van, ez csalódást okozott nekem, jobban szeretem az üvegben lévő ételeket.

Szia Zuzana, köszönjük a visszajelzést. A termékfotón látható, hogy az 1 kg-os csomag műanyag edényben van. A csomagolást azért választottuk, hogy elkerüljük az esetleges szállítás közbeni sérüléseket. További szép napot kívánok :).

Kiváló vaj - különösen a mandula szerelmeseinek (akik közé én határozottan tartozom).

Kiváló, legközelebb ezt a változatot fogom megrendelni

Egy nagyon szépen csomagolt termék és egy szimpatikus társaság. Sajnos a mandulavajnak nagyon erős mogyoró íze van. Ezért nem tudom ajánlani!

A legjobb, amit valaha is ettem, nagy darabokra vágott pörkölt mandula és finom ízű

Sajnos nagy csalódás, a vaj teljesen ízetlen és kesernyés a farka. A vaj állaga remek, de sajnos az íze miatt nem lehet megenni.

Szia Barbara, mivel a termék 100%-ban mandulás, mindenféle adalékanyag nélkül, természetes mandulaízzel rendelkezik. Remek kiegészítője a reggeli zabkásának, vagy használhatja a palacsinták feljavítására. Nézd meg a https://aktin.cz/kinder-bueno-ve-sklenicce oldalon a házi készítésű Kinder Bueno üvegben receptünket mandulavaj felhasználásával. Szép napot kívánunk!
2

A legjobb vaj, puha, finom, kellemesen édes.