4,7
274 értékelés

Egy olyan matcha, amely más matchákat rossz hírbe hoz. Ez határozottan nem egy szertartásos matcha. Az íze füves, nem beszélve a matcha mocsaras színéről. A csomagoláson feltüntetni, hogy Japánból származó matcha, nagyon tág fogalom. Szeretem a Aktinu termékeket, de ebben a termékben mélységesen csalódtam.

nagyszerű íz

Nagyon jó minőségű matcha

puha, nagyon jó :) kedvező ár :)

Azzal, hogy minden nap matchát iszom, egy kicsit jobb ízre számítottam. Az ár/teljesítmény arányhoz képest biztosan nem rossz. Az íze egy prémium minőségű matcha, de ne várjuk el.

Valószínűleg nagyszerű dolog, de nekem nem tetszik. Különböző zabkásákba és turmixokba kell szórnom.

A csomagoláson az áll, hogy Ceremonial grade green tea form Japan - miután megvettem, ki tudom értékelni, hogy ennek nem sok köze van a ceremoniális matchához. Ez inkább a Macha. Az íze kesernyés, a tea színe fakózöld és az eredete ismeretlen. A Aktin nem volt hajlandó semmilyen bizonyítékkal szolgálni. Nem fogok többet vásárolni.

Szia Ludek, kár, hogy a Matcha nem ízlett neked. A matchát használhatod úgy is, hogy kávéhoz, turmixhoz vagy más italhoz adod, ha önmagában, vízzel nem felel meg neked. A tea eredetét az Állami Mezőgazdasági és Élelmiszer Ellenőrző Szolgálat ellenőrzése után ellenőriztük, amely a terméket megvizsgálta. Szép napot kívánunk!

Mindenekelőtt minőség

nagyon jó, különösen kókusztejjel

Véleményem szerint nagyon finom, jó minőségű matcha por:)