4,7
1517 értékelés

Sajnos, még a tetejére tapadó olajjal való összekeverés után is mindig merev a vaj. Már rendeltem pár tucatnyit és 10%-ban szép híg volt. Egyébként nincs okom panaszra, ennek ellenére rendelek. Zabpehellyel, tejjel és müzlivel kombinálva szuper reggeli.

Szia Radim, köszönöm a visszajelzést. A vaj merevsége a jelenlegi alacsony hőmérsékletnek tudható be. Javasoljuk, hogy próbálja meg melegebb helyre tenni a vajat, de vegye figyelembe a vaj műanyag anyagát. Ha azonban a vaj minősége nem megfelelő, ne féljen kapcsolatba lépni velünk. További szép napot kívánunk!

Finom, finom ízű zabkásában, palacsintán 👌

Borzasztóan zsíros és ezért híg vaj, amit a pikslben úgy öntenek egyik oldalról a másikra, mint a levest, és még kb. 2 teáskanálnyit sem tud megemészteni az ember, és az emésztése 2 órára leáll. Erősen tanácsolom, hogy ne vegyék meg.

Szia Thomas, sajnáljuk, ha a vaj nem felel meg neked. Javasoljuk, hogy hagyd szobahőmérsékletűre hűlni, és fogyasztás előtt jól keverd meg, hogy megfelelő állagú legyen. A vajon természetesen egy olajos réteg jelenhet meg, amit vissza kell keverni a vajba. Szükség esetén bátran forduljon hozzánk fénykép kíséretében az podpora@aktin.cz e-mail címen. Szívesen megvizsgáljuk együtt a vajat. Szép napot kívánunk!

Tökéletes zabkásához vagy shake-hez <3

Klasszikus vaj jó enyhe, testes íz

Tényleg olyan íze van, mint a mogyorónak

excellent.buy újra

Jól van.

Nagyon finom! :)

Még nem kóstoltam. De én az arasida vajat szeretem a legjobban az összes vaj közül, és gondolom a Aktinu lesz a csúcs.