4,1
10 értékelés
Méret
6 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy

A méret megfelelő, és az anyag extra kényelmes. Ha nagyobb mellekhez keres támogatást, ez a termék nem Önnek való, de ha előre tervez, el lesz ragadtatva. Számomra abszolút tökéletes az edzőteremben, és nagyon izgatott vagyok.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: L

még mindig túl szűk az L mérethez (pedig általában M-et hordok).

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: L
Ahon Naty, sajnáljuk, hogy a melltartód nem volt jó rád. Visszaküldheted nekünk a terméket, lásd a linket itt: https://aktin.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi.

Kényelmes edzőmelltartó, szép anyag.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: L

Lehetne rugalmasabb gumi az alján. Hiába vettem az L-t, nehezebb levenni, csak az alja miatt. Lehetne választék nagyobb méretben is

Üdvözlöm, a melltartó rugalmas, de feszes alsó gumival rendelkezik, amely hosszan tartó viselés után is megtartja alakját. Nem tervezzük, hogy nagyobb méreteket kínáljunk ebben a kollekcióban. Köszönjük visszajelzését. Szép napot kívánok

Kevesebb támogatás a nagyobb mellek számára:(

Szia, Viky, köszönöm a visszajelzést. Sajnáljuk, hogy a melltartó nem illett rád. Javasoljuk, hogy próbáld ki a https://aktin.cz/vilgain-performance-seamless-bra/xs-s-basil-36946 sportmelltartót, amelynek a mellkas alatt szélesebb a szalagja, hogy nagyobb alátámasztást nyújtson. További szép napot kívánok.