4,7
165 értékelés

Nagyszerű termék. Amikor reggelente fáradtnak érzem magam, egyetlen tabletta elég ahhoz, hogy megbízható lökést adjon. Naponta 1x iszom kávét (eszpresszót), 1 tabletta teljesen helyettesíti azt.

Nagyszerű termék. Most sokat spórolok vele a vizsgálóban. Tanulás előtt vagy vizsga előtt adom be és nagyszerű!

Ajánlani tudom. Egy tabletta reggel kiválóan helyettesíti a reggeli kávét az edzőterem előtt, és talpra állítja Önt. Természetesen mindenkinek a tűrőképessége szerint. Én általában napi 4 kávét iszom.

1 kapszula a megfelelő időben számomra 4-6 órás hatást jelent, számomra egy finom termék.

A koffein nagyszerű, nagyon kellemes érzés. De az az érzésem, hogy ha ebéd után is beveszem, akkor sem tudok este aludni. Lehet úgy is bevenni, hogy kinyitom a tablettát és csak a felét eszem meg a popcornnak? Köszönöm, hogy

Szia Kristina, köszönöm a visszajelzést. Igen, lehet 😊. Szép napot kívánok.

Szuper, elégedettség

Koffein szuper, a tanfolyam működik, lassan kezdődik és elvonás, ami rendben van. De a kapszula bevétele után puffadással szokott gondom lenni, ami egy csendes tanulószobában elég kellemetlen. Megpróbálok egy másikat

Csak koffein :D de jó, hogy egy kapszulában 100 mg van 200 mg helyett, mint sok más márkánál..

Elégedett vagyok a termékkel, igényesebb napokon használom, amikor intenzíven és hosszú ideig kell koncentrálnom, az én esetemben az energia beindulása lassabb és hosszabb ideig tart.

segít :-)