4,5
133 értékelés

Ismétlem, nem csoda, de kiegészítő segítőnek nagyszerű!

Szerintem működik.Többször is használom.

Valójában valami történik!

A 90 tablettából csak 50 volt

Üdvözlöm, ha valami baj van a termékkel, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a podpora@aktin.cz e-mail címen, és örömmel megoldjuk Önnel. Válaszoltam az e-mailre. Szép napot kívánok

Működik - érzem az izzadás fokozódását, amikor edzek, néha azon tűnődöm, mennyivel többet tudok izzadni. Az én személyes problémám csak az, hogy néha fájdalmat érzek a szívem közelében, amikor 2 tablettát veszek be. De ez csak annak köszönhető, hogy a szinefrin nagy dózisban hatással lehet a szívre, nekem 2 tabletta már sok, egyeseket talán nem zavar. Egyébként a funkciót egyébként nem befolyásolja, ajánlom!

Hosszú távú tapasztalataim még nincsenek (hogy valóban segít-e a zsírégetésben), de a fokozott izzadást meg tudom erősíteni. Én megijedtem, amikor edzésmentes napon, éhgyomorra vettem be :D
1

Csodálatos dolog - TOP termék, feltétlenül ajánlom:-)

Pozitív vélemények - Többször kipróbáltam a terméket edzés előtt, és úgy gondolom, hogy van némi hatása. Nem érzem magam energikusabbnak, hogy edzenem kellene. De úgy érzem, hogy jobban izzadok és valószínűleg több égés van.

Rendszeresen vásárolnak

Értékelés - A Synephrine eddig jól működik, miután a diéta kiigazítása és a megnövekedett fizikai aktivitás után 14 nap után 4 kg-ot vesztettem, így számomra ez nagyszerű.

Hasi fájdalom, izomfájdalom, hányinger - mindig rosszul éreztem magam, amikor szinefrint fogyasztottam, szörnyű hasi görcsök, általános hányinger és fáradtság, izomfájdalom. A szinefrin szedésének első két napját hibáztattam, hogy nem szedtem, de két nap után megpróbáltam levenni, és a bajok megszűntek. Egy hét múlva úgy döntöttem, hogy újra megpróbálom, és megint ugyanazok a problémák jelentkeztek, így kb. 6 tabletta után repül a kukába.