4,7
830 értékelés

Nehéz bezárni, hogy ne szivárogjon

szörnyű, sem a tetejét, sem a fedelet nem lehet becsavarni, szivárog.

Szia Lucie, köszönjük a véleményedet. Nagyon sajnáljuk, ha a shaker nem egészen megfelelő. Van egy üzenet tőlünk az e-mailben. Szívesen megoldjuk veled a helyzetedet :-). További szép napot kívánok.

Nagyon nehezen záródik, ezért szivárog.

Szia Martina, köszönjük a visszajelzést. Nagyon sajnáljuk, ha a rázógéped szivárog. Szívesen utánanézünk a dolognak Önnel együtt. Kapni fogsz tőlünk egy üzenetet az e-mailben :-). További szép napot kívánok.

Jól szolgálja, a kupak csavarok, ami végül is praktikusabb, mint egy pattintható.

A rázógépet nehéz bezárni. Nagyon gyakran szivárog. A menetek rosszul illeszkednek egymáshoz.

Kis méret, de jól működik az ajánlott adagolási mennyiséggel.

A shaker szép, de nem szivárog.

Szia Pavla, köszönjük a visszajelzést. Sajnáljuk, ha a rázógéped szivárog. Azonban úgy tervezték, hogy egy cseppet sem szivárogjon. Tehát ha úgy érzed, hogy a termék nem működik jól, nyugodtan írj nekünk fényképekkel együtt a podpora@aktin.cz címre, szívesen megvizsgáljuk veled együtt. További szép napot kívánunk.

Abszolút a legaranyosabb shaker 😍 sok panasz van a véleményekben a záródással kapcsolatban... Én nem bánom 😁... A következő rendelésemnél fogok még néhányat kapni, soha nem lehet elég shaker, és ez teljesen fantasztikus 😁😁😁😍

Elégedett vagyok, de a fedelet jobban is meg lehetne tervezni - csavaros, és néha a hornyok nem illeszkednek megfelelően, és többször be kell zárni, hogy valóban lezárja (ezt már akkor észrevettem, amikor először mosogattam el a shakert a mosogatógépben, talán volt egy kis karcolás a műanyagon).

Szerintem túl finom menet van a fedélen és különösen a kis kupakon. Nekem történetesen nincs rajta menet, és rázáskor szivárog.

Szia Radek, nagyon sajnáljuk, hogy nem vagy teljesen elégedett a shakerrel. A tömítésnek nagyon szorosnak kell lennie, hogy egyetlen csepp se szivárogjon ki a shakerből. Van egy üzeneted tőlünk az e-mailben, szívesen megvizsgáljuk együtt a helyzetedet. További szép napot kívánok.