4,7
621 értékelés

A fedelet nehezebb lezárni, egyébként a termék rendben van.

Shaker fut

Szia Natalie, ha a rázógép nincs rendben, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk fényképekkel a podpora@aktin.cz címen. Szép napot kívánok :).

Semmi kivetnivaló. 👍

Jó minőségű, jó, praktikus

maga a shaker rendben van, de a fedelet nehéz bezárni :/

Szia Peter, köszönöm a visszajelzést. Ha a kupak nem passzol, kérjük, küldj fényképeket a podpora@aktin.cz címre. Azonnal ellenőrizzük a terméket. Szép napot kívánok 😊.

Shaker illik hozzám, ez nagyszerű😊

Nekem a kisebb fehér 300ml-es változat van, nagyszerű méret és szépen néz ki.

Azt hittem, hogy ez ugyanaz a shaker lesz, mint a nagyobb méret, ami annyiban klassz, hogy domború alja van, ami sokkal könnyebbé teszi a tisztítást, de nem, ez a kicsi láthatóan máshol készül, és a legragadósabb "nutrend" shaker minőségét a Aktin-ra átkeresztelt, lapos aljú, és fémspirál helyett sima műanyag szita, amit szintén elég rossz elmosni. Szóval nekem nem ajánlom.

Szia Pavel, köszönöm a visszajelzést. Az Vilgain Shaker (ellentétben az Vilgain Shaker Pro-val) tartalmaz egy belső szűrőt és szabványos aljjal rendelkezik. Minden információ megtalálható a termék részleteiben. A shakert a mosogatógépbe is beteheted, hogy a szűrő könnyebben mosható legyen. A shakerek teljes választékát itt találod: https://aktin.cz/shakery-lahve-a-barely, csak rajtad múlik, hogy melyiket választod :). Szép napot kívánok

A fedél nem záródik teljesen, de még mindig tökéletesen záródik.

Szia Martin, köszönöm a visszajelzést. Ne félj, hogy erősebben nyomja az ilyen típusú zárás. Ha a kupak még mindig nem záródik be teljesen, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, és esetleg küldje vissza a terméket. Mi azonnal ellenőriznénk a shakert. További szép napot kívánunk.

Minőségi rázógép, nincs szivárgás