Vilgain Sárgaúszójú tonhal filé saját levében – magas omega-3 tartalom, hozzáadott olajok nélkül, fenntartható haltenyésztésből
Vilgain Sárgaúszójú tonhal filé saját levében – magas omega-3 tartalom, hozzáadott olajok nélkül, fenntartható haltenyésztésből
A többiek ehhez még megveszik
Vilgain Sárgaúszójú tonhal filé a saját levében - tápláló, omega‑3 zsírsavakban gazdag, fenntartható halászatból származó nasi
A sárgaúszójú tonhal háti része a hal többi részéhez képest extra lédús, és gazdag, intenzív ízű. A hal nem tartalmaz hozzáadott olajokat, így a háttérben az óceán finom sós ízét is érezni lehet. A nedves, mégis szilárd textúra tökéletesen kiegészíti az egyedi ízprofilt.
Fenntartható halászat és kézi feldolgozás
A sárgaúszójú tonhalat fenntartható halászati módszerekkel, többek között erszényes kerítőhálóval, hálóval vagy horoggal és horogsorral fogják. Tonhalaink ezért is rendelkeznek MSC (Marine Stewardship Council) tanúsítvánnyal, ami biztosítékot nyújt a fenntarthatóságra, a halászati gyakorlatok elszámoltathatóságára és a származás átláthatóságára. A fogás után a fehér tonhal továbbutazik a spanyolországi La Riojába, ahol a legjobbakat hagyományos technikákkal dolgozza fel egy helyi, a haliparban nagy múltra visszatekintő családi vállalkozás.
Az óceán tápanyagokban gazdag gyöngyszeme
A tonhalunk által tartalmazott legfontosabb tápanyagok közé tartoznak az omega‑3 zsírsavak, amelyek pozitív hatással vannak a koleszterinszintre és a normál szív- és érrendszeri működésre. Nem okoz csalódást a teljes értékű fehérjék, a kálium és egyes B‑vitaminok csoportjának a tartalma sem. Egyszerűen egy kiváló, tiszta, természetes alapanyag, ami tartósítószerek és egyéb ballasztanyagok nélkül, sokféle előnnyel bír.
A praktikus üvegben csak a saját levében lévő halhúst és egy csipetnyi sót találsz. Semmi más olyan összetevő, aminek nem kellene benne lennie, mint például a mesterséges tartósítószerek. Próbáld ki a tonhalat teriyaki mártással és rizzsel, salátában cherry paradicsommal és rukkolával, vagy helyettesítsd vele a darált marhahúst egy felturbózott halburgerben.
Vilgain Sárgaúszójú tonhalfilé saját levében pontokban:
- szaftos és ízletes hátszín filé
- erszényes kerítőhálóval és emelőhálóval folytatott fenntartható halászatból
- MSC tanúsítvánnyal
- egy spanyolországi családi vállalkozás által feldolgozva
- magas fehérje- és omega‑3 zsírsavtartalommal
- kizárólag hal és só, tartósítószerek nélkül
100 g | |
Energia | 639 kJ / 153 kcal |
Zsírok | 9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrátok | 0 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 0,7 g |
Összetevők
Sárgaúszójú tonhal (Thunnus albacares) 70% MSC*, víz, só.
*MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból
A 200 g‑os üveg 140 g szárazanyagot tartalmaz.
Gyártó ország: Spanyolország.
A hal származási helye: Csendes-óceán nyugati középső része (FAO 71), Csendes-óceán keleti középső része (FAO 77).
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- A termék csontokat tartalmazhat.
- Száraz, hőforrástól és közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
- Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni, és 24 órán belül elfogyasztani.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.