3,6
201 értékelés

Egy csillag az összetevők miatt, szerencsére először csak mintákat próbáltam ki, és csak egy reggeli került a kukába, különben az egész csomag ott végezte volna, az íze (inkább utóíze) nem nekem való.

Szia Katka, köszönöm a véleményedet. Sajnáljuk, hogy a fehérje nem felelt meg neked. Igyekeztünk tisztán tartani a fehérje összetevőit, így nem találsz felesleges adalékanyagokat a fehérjében. Ugyanakkor a növényi fehérje sajátos ízvilágú, ezért megértjük, hogy nem biztos, hogy mindenkinek ízlik. Szép napot kívánok

az íze nem olyan kifejezett. De a kompozíció nagyon jó!

Szeretem, hogy nem túl édes. Összetevők szuper. Végre egy olyan fehérje, ahol nincs szukralóz.

Az itteni vélemények után kicsit megijedtem, de végül a legnagyobb csomagot rendeltem, és nem bántam meg. Kiváló összetétel kedvező áron. A fehérje íze teljesen rendben van, sőt, ittam már olyan fehérjét is, aminek homok íze volt. Köszönöm ezt a terméket. 😊

Nekem a vanília nem igazán tetszett, nem tudja felvenni a versenyt az Vilgain fűvel táplált fehérje nagyszerű vaníliás ízével. A csokoládé íze egy kicsit jobb.

nagyszerű fehérje

Kellett egy kis megszokás, de már el sem tudom képzelni a reggeli zabkásámat nélküle :)

fúj 😂 Én a túrómat ízesítettem vele és borzasztóan érződik🤢 Egyáltalán nem érzem a csokit.. a túró olyan furcsán poros maradt.

Szia Alice, köszönjük a visszajelzést! A vegán fehérje nagyon különbözik a hagyományos tejsavófehérjétől. Akár az íze, akár az állaga. Javasolja, hogy próbálj meg valami jót sütni a fehérjével: https://aktin.cz/proteinovy-cheesecake-bez-lepku. További szép napot kívánok!

Sőt, sokkal jobb vegán fehérjét is ettem már. Ez a termék nem Aktin jól sikerült, pedig én kifejezetten szeretem a vegán fehérjéket.

Szia Anet, ha nem szereted a fehérje ízét, akkor használhatod például sütésnél a liszt helyettesítésére. Inspirálódhatsz a receptünkből itt: https://aktin.cz/proteinovy-cheesecake-bez-lepku. Szép napot kívánok

Köszönöm szépen a 30 g-os csomag elérhetőségét. Ez volt az első találkozásom egy vegán fehérjével, így nagyon meglepett a homokos állag (olvastam korábban véleményeket, de nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz). Nagy nehezen megittam, de ahogy mondani szokták 100 ember, 100 íz.