4,8
216 értékelés

Rendszeresen használom és valószínűleg jó :-)

Nehéz megítélni a hatásokat, csak bízni tudok bennük. Lehet, hogy két hét után kezdem magam kicsit jobban érezni, de lehet, hogy ez csak fizetett hatás, nehéz megmondani. Mindenesetre a csomagolása szuper, a doboza praktikus,fogyasztás után biztosan hasznos lesz itthon másra is. Szag vagy kellemetlen szag (amire egyesek panaszkodnak) nem volt. Nem rosszabb a szaga,mint más vitaminoknak,vagy gyógyszereknek. A tabletták jól "csúsznak",így könnyen lenyelhető,ha kell lenyelés nélkül is. Eddig minden rendben.

Nehéz megítélni a vitaminokat, de én multivitamint, D3-at, vasat, magnéziumot és cinket szedek.

Király, illik hozzám

Abszolút minimumként a multivitamin rendben van, de sok szempontból lehetne még javítani rajta.

Minőségi multivitamin, amit nem szabad kihagyni

Nem rossz egy őszi kifizetéshez képest

Undorító szaga és kellemetlen íze van. Sajnálom, hogy 3 csomagot vettem.

Szia Oskar, a terméknek különleges íze és illata van a tiszta összetételének köszönhetően, mivel nem adtunk hozzá semmilyen felesleges aromát. A tablettákat étkezés közben vegye be, és próbálja meg leöblíteni egy ízesített itallal, például teával vagy gyümölcslével. Ha mégsem tetszik a multivitamin, a bontatlan csomagot visszaküldheti nekünk. Az eljárást itt találja: https://aktin.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi. Szép napot kívánunk!
1

Rendszeresen szedek multivitamint, ez a kötelező termékem, évente egyszer teszem fel, és elégedett vagyok. A rendszeres vitamintesztek nekem mindent a normában mutatnak, és ez a segítő határozottan befolyásolta ezt is.

Vitaminok kombinációjával megpakolva, csak két tablettát veszel be naponta 💪💪💪💪💪