Vilgain Instant gluténmentes egyperces zabpehely – ultra krémes teljes kiőrlésű pehely Finnországból, egy perc alatt elkészül
Vilgain Instant gluténmentes egyperces zabpehely – ultra krémes teljes kiőrlésű pehely Finnországból, egy perc alatt elkészül
A többiek ehhez még megveszik
Gluten‑free teljes kiőrlésű zabpehely Finnországból, ahol a világon a legtisztább a talaj
Nem minden zabpehely egyforma.
Tisztességes munkát végeztünk a gluténmentes egyperces pehely kiválasztásában, és a választásunk a finn pehelyre esett. Hogy miért? Finnország tökéletes éghajlati adottságai és a biztonságosságukat és kivételes minőségüket sok szempontból bizonyító tanúsítványok miatt.
Krémes kása 2 perc alatt
Zabpelyhünk ultrafinom, nagyon gyorsan megpuhul és ultrakönnyű, csomómentes kásává áll össze pillanatok alatt. Csak adj hozzá vizet vagy tejet, és már kész is. A zabkását ízesítheted öntettel, fehérjével, gyümölccsel, diófélékkel vagy... mindegyikkel.
Egy tállal jóllaksz és 3–4 órán át energiával lát el
Az alacsony glikémiás indexnek köszönhetően az összetett szénhidrátokból származó energia fokozatosan, több órán keresztül szabadul fel. A pelyhek 11% rostot tartalmaznak, és jól megkötik a vizet, így megbízhatóan eltelítenek.
Telítettségi index ( % )
Zabpehely
Teljes kiőrlésű kenyér
Kukoricapehely
Búzakenyér
Gluténmentes
A lisztérzékenyek gond nélkül élvezhetik ezeket a pelyheket. A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat biztosítja, hogy a pelyhek gluténmentesek.
Praktikus és környezetbarát csomagolás jobb nyithatósággal
A pelyheket Finnországban, közvetlenül a gyártónál csomagolják, köztes elem bevonása nélkül, hogy minél jobban minimalizálják az ökológiai lábnyomot. A csomagoláshoz speciális FSC® MIX tanúsítvánnyal ellátott papírdobozokat használnak, ami garantálja, hogy a felhasznált papír a természet és az erdők fenntarthatóságának a tiszteletben tartásával készül. Ráadásul a doboz kinyitásával is eljátszottunk ¬ nincs több kiszóródás.
Magas vitamin-, ásványi anyag- és antioxidáns‑tartalom
A zabpehely számos fontos mikrotápanyag jelentős forrása.
*A jótékony hatás napi 3 g zab béta‑glükán bevitelével érhető el.
Melyik gabonapelyhet választani?
Vilgain Egyperces zabpehely | Vilgain Egyperces gluténmentes zabpehely | Vilgain Zabpehely BIO | Vilgain Teljes kiőrlésű gluténmentes jumbo zabpelyhek |
Származási ország |
Származási ország |
Származási ország |
Származási ország |
Finnország | Finnország | Cseh Köztársaság | Finnország |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
Extra finom | Extra finom | Erősebb | Szilárd |
Teljes kiőrlésű |
Teljes kiőrlésű |
Teljes kiőrlésű |
Teljes kiőrlésű |
Igen | Igen | Nem | Igen |
Gluténmentes |
Gluténmentes |
Gluténmentes |
Gluténmentes |
Nem | Igen | Nem | Igen |
BIO |
BIO |
BIO |
BIO |
Nem | Nem | Igen | Nem |
Ideális felhasználás |
Ideális felhasználás |
Ideális felhasználás |
Ideális felhasználás |
Zabkásákhoz, turmixokhoz, édes és sós desszertekhez | Zabkásákhoz, turmixokhoz, édes és sós desszertekhez | Kásákhoz, húsgombócokhoz, töltelékekhez, süteményekre és házi müzlire szórva | Zabkásához, müzlihez, feltétekre és teljes kiőrlésű kenyértésztához, palacsintához, levesek és mártások sűrítőjeként. |
Megvenni | Megvenni | Megvenni | Megvenni |
Összetevők
100% gluténmentes teljes kiőrlésű zabpehely.
Származási ország: Finnország.
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1550 kJ / 370 kcal |
Zsír | 8 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1,6 g |
Szénhidrát | 55 g |
- amelyből cukrok | 1,2 g |
Rost | 11 g |
Fehérje | 14 g |
Só | 0 g |
Béta‑glükánok | 4,6 g |
Elkészítési útmutató
- Forró vízzel: önts 1 csésze pehelyre 1,5 - 2 csésze forró vizet (100 °C). Keverd el, takard le és hagyd állni 1 percig.
- Elkészítés mikróban: önts 1 csésze pelyelyre 1,5 - 2 csésze hideg vizet, keverd el és melegítsd fel 1‑2 percig. Melegítés után egy kicsit hagyd állni.
- Elkészítés a tűzhelyen: Tegyél 1 csésze pelyhet egy lábasba, és öntsd le 1,5 - 2 csésze hideg vízzel. Állandóan kevergetve forrald fel, és főzd 1 percig. Melegítés után egy kicsit hagyd állni.
Így szeretjük a zabkását
- Mérj ki 40 - 80 g pelyhet, adj hozzá tejet vagy vizet, és jól keverd össze.
- Melegítsd 1 - 2 percig a mikrohullámú sütőben vagy a tűzhelyen.
- Végül keverd bele a tejsavót vagy a vegán fehérjét, adj a zabkásához gyümölcsöt, diókrémet vagy feltétet.
- Ha még krémesebb állagot szeretnél, használj 1:1 arányban tejet az elkészítéshez. Ha főzés közben szárított vagy folyékony tojásfehérjét adsz hozzá, a zabkása még könnyedebb lesz.
- Édesítsd vagy sózd meg a kásádat ízlés szerint.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz és sötét helyen tárolja, tegye át zárható edénybe.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.