4,9
399 értékelés

Kiváló. Nagyon lédús.

Gyors elkészítés és kiváló íz

Nagyszerű anyag! Én elég keménynek találom őket, ezért mindig ledarálom aprított húsnak, tortillához pedig egyszerűen fergeteges. Vészhelyzet esetére veszem otthonra, a fiam pirítósba vagy iskolai uzsonnára használja.

Ízletes, nagyszerű autós kirándulásokhoz.

Régóta nem lepett meg ennyire egy termék, különösen, ha a termék konzerv volt, így felülmúlta az elvárásaimat. Valami átlagos vagy átlag alatti ízűre számítottam, azonban ez a csirkekonzerv sovány és finom ízű, az én szemszögemből nézve sokkal jobb ízű, mintha frissen készült volna valahol egy menzán. De hogy miért adok neki 4 csillagot az 5-ből? Nos, azért, mert egy kis darab kb. 5%-ban nyers volt(piros), de ez előfordul, nincs tökéletes termék. Viszont a maradék 95%-ával nagyon elégedett vagyok, ezért ajánlom, hogy legalább próbáljátok ki ezt a terméket!

Szia Lukáš, a termék átment a sterilizálási folyamaton (min 121 fok 10 perc), így a vörös hús rendben van, nem volt nyers, csak más színű. Ez valószínűleg a már nyers állapotban lévő izom magasabb myoglobin (izomfesték) tartalma miatt volt. További szép napot kívánok 😍.

Kiváló ízlés

Remek termék, nagyon finom és olyan mega gyorsan lehet vele vacsorát készíteni, megmenti a krízishelyzetekben, amikor nincs időnk. Én nagyon mellette vagyok és szívesen vásárolom továbbra is ezt a terméket. :)

Nekem amúgy is túl sós.

Azok számára, akik nem szeretnek húshoz nyúlni, de szeretik a jó ételeket (duh), ez egy teljes életmódváltás. Nem mintha nem lett volna már korábban is hús konzervben, de talán ez az első, ahol a végén nem kellett csodálkoznom: "Hát, legalább könnyű volt".

Kiváló, ajánlom megvenni