4,6
1077 értékelés

Nagyon finom és kellemes állagú. Kenyér helyettesítésére használom.

Kiváló tortillák :))

Valószínűleg először és utoljára. A recept szerint akartam feltekerni, és elszakadt, úgyhogy legközelebb maradok a konkurensnél, ennél a terméknél.

Szia Peter, nagyon sajnáljuk, hogy a tortilla elszakadt. Legközelebb próbáld meg enyhén meglocsolni vízzel és felhasználás előtt felmelegíteni. Így könnyebb lesz vele dolgozni :-). További szép napot kívánok.

10/10 pizza alap ugyanaz

finom, jó ízű

A tortilla kicsit kisebb, mint a hasonló termékek a piacon, illetve a tésztája vastagabb. Az íze tökéletes, összehajtogatáskor egy kicsit szakad, de abszolút egyben lehet tartani, és nekem nem esett ki belőle semmi.

Super chut len sa droli

Csalódtam ebben a tortillában, az íze nem túl jó, elég vastag tészta, ami törik és szakad, amikor becsomagolják. A melegítés sem segített rajta.

Nagyszerű egy gyors vacsorához

túlságosan szakadnak, nem tudsz velük semmit csinálni, nem tudod becsomagolni, mert csak szakad, és minden kijön, még ízlés szempontjából is elég kiábrándítóak a hype-hoz képest, így nem sok.

Szia Ella, sajnáljuk, hogy nem szereted a tortillákat. Kérlek küldj fényképeket és a tételszámot a podpora@aktin.cz címre, és mi ellenőrizni fogjuk az árut 😊. További szép napot kívánok.