4,5
1670 értékelés

Elég nagy csalódás volt számomra. A csokoládé vastag rétegű, zsíros állagú és olyan furcsa "farka" van. Nagyon kevés mogyoróvaj van benne, így a mogyoró és a csoki ízében nem keveredik, de a csoki nagyon dominál.

Nagyon kiábrándító. Imádom a mogyoróvajat és a fehér csokoládét, de ez messze van a két összetevő ízétől. A csokoládénak furcsán áporodott íze van. Kevés a mogyoróvaj, így sajnos a "csoki" dohos része érvényesül. Inkább "igazi" muffinokat ennék egyszer-egyszer :)

Egyet kell értenem, most kóstolom először, és érzem az elrontott araszidok szagát. A csokoládé egyáltalán nem jó ízű/nem jó ízű. Én nem félnék egyenesen gusztustalannak nevezni. A maradék két darabot kidobom a csomagból.
1
Szia Ivana, nagyon sajnáljuk, hogy a termék nem felel meg neked. A Vilgain cupcake-ünk 1/3 pörkölt földimogyoróból, kiváló minőségű fehér csokoládéból és minden más hozzávaló biogazdálkodásból származik. Ráadásul a hagyományos Butter Cupshoz képest nem tartalmaznak mesterséges aromákat, így ízben is érezhető a különbség. A biztonság kedvéért azonban elküldtük Önnek e-mailben, hogy ellenőrizze a tapasztalatait. További szép napot kívánunk!

Csalódást keltő, a csokoládé egyáltalán nem jó ízű.

A fehér csokoládé ízére számítottam, de a "csokoládé" csak vajzsír ízű volt.

Valószínűleg ettem már jobbat is, de nem rossz. A páromnak viszont nagyon ízlettek.

A kókuszos sütemények nagyon undorítóak. Olyan az ízük, mint az égett kókusznak.A mogyorós egy kicsit jobb, de furcsa utóízt érzek.

Ha csokoládéra vágysz, ez segít. Nagyszerű, hogy ezek kisebb sütemények. Nem kell az egész csomagot megenni. Számomra a legjobb fehér csokoládé!

jó, csak az érzékeny gyomrom nem emésztette meg teljesen, de ez nem a termék hibája 🙏

Ez egy nagyon nagy élvezet...

A Reeseshez képest sokkal gyengébb ízű