Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

Pénzvisszafizetési garancia 30 napon belül Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.
Ingyenes szállítás

A fehérjeizolátum, amely minden gasztronómiai lakomát feldob

Egy különleges fehérje a sütéshez? Igen, és még minimális laktózt is tartalmaz. Egyedülálló, kiváló minőségű tejfehérje Dániából, amely fehérjével teli édes és sós finomságokat varázsol. Úgy tervezték, hogy még magasabb hőmérsékletnek is ellenálljon, és megőrizze tökéletes textúráját.

87% a legkiválóbb minőségű fehérjéből

Attól, hogy ez egy sütéshez való fehérje, nem változtat azon, hogy a leginkább hasznosuló fehérjékből állítottuk össze. A tejsavó-izolátum a csúcs a fehérjék között, alacsonyabb a zsír- és cukortartalma, viszont magasabb a fehérjetartalma, mint a hagyományosnak. A DIAAS (a fehérjeminőség meghatározásának legkorszerűbb módszere) szerint a kiváló fehérjeforrások közé tartozik, ami a hasznosulás szempontjából még a marhahúst is felülmúlja.

Tökéletesen emészthető

Alacsony zsír- és cukortartalom

Aminosavak teljes spektruma

Fehérje palacsinta, low‑carb kenyér

Tegyél hozzá fehérjét és javítsd fel bármilyen étel textúráját, amit éppen főzöl vagy sütsz. A fehérje nem ízesített, így kiválóan használhatod kásákba, gofriba, tortákba, sütikbe, muffinokba és brownie‑kba. De a mártások sűrítésével is megbirkózik vagy a kenyér tápértékének a növelésével.

Tökéletesen puha és lágy textúra

A liszt akár 30%-át is helyettesítheti a receptekben. Szuperkrémes és sima állagot ad nekik, amit imádni fogsz. A hagyományos fehérjékkel sütött termékek gyakran szárazak és morzsásak. Ez ennek pontosan az ellentéte.

Magasabb hőmérsékleten nem zselésedik

Hozzájárul a könnyed textúrához

Hozzájárul a sima textúrához

Szokványos fehérje

Vilgain Protein sütéshez

Mi a különbség a sütéshez használható Vilgain® fehérjék között?

Vilgain Fehérje sütéshez Vilgain Sütéshez való fehérje‑izolátum
Fehérjetípus Tejfehérje keverék Tejsavó-izolátum és tejfehérje keverék
A tej származási helye Dánia Dánia
Fehérje 81% 87%
Laktóz Magasabb laktóztartalom Alacsonyabb laktóztartalom
A pótlás javasolt mennyisége 15–25% akár 30%
Íz és aroma Ízesítés nélkül Ízesítés nélkül
Felhasználás Sütéshez és főzéshez Sütéshez és főzéshez

Összetevők

Tejfehérjék keveréke (tejsavófehérje‑izolátum, tejfehérjék).

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, egyéb dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.

Kalóriatáblázatok

100 g
Energia
1553 kJ / 362 kcal
Zsírok
1,6 g
- amelyből telített zsírsavak
1 g
Szénhidrátok
0,3 g
- amelyből cukrok
0,3 g
Fehérje
87 g
0,9 g
Kiszerelés: 500 g
Kiszerelés: 1000 g

Használati utasítás

  • Akár 30% lisztet is helyettesíthet a receptekben.
  • Alkalmas alacsony szénhidráttartalmú kenyér, sütemények, kekszek, muffinok, palacsinták, brownie‑k vagy pizza készítéséhez.
  • Bármilyen sós, vagy édes változatban kiváló az íze.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Közvetlen napfénytől védendő.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Mások ezeket vásárolták

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Írj véleményt
4,9
172 értékelés

Ez a harmadik csomagom, nagyon jó az íze. Gyakran használom sütéshez, és még nem találkoztam semmilyen problémával.

helyettesíti a liszt egy részét a sütési receptekben, és fehérjét ad hozzá ott, ahol az egyébként hiányozna. Ezáltal a tészta pihe-puha marad.

Ez egy robbanás, egyáltalán nem ismerős, és biztosítja a szükséges fehérjét.

A LEGJOBB FEHÉRJE A SÜTÉSHEZ!! LOVELOVE

20
megválaszolt kérdés
Sziasztok, a sütőfehérje használható szószok főzéséhez is? Vagy csak sütéshez? Nagyon szépen köszönöm!
Helló, ez a fehérje alkalmas gyermekek számára is?
Sziasztok, nagyon érdekel ez a termék, és arra lennék kíváncsi, hogy a karácsonyi sütemények vagy karácsonyi sütemények sütésénél a liszt egy részét is lehet-e vele helyettesíteni - vagy csak muffinokhoz, kiflikhez és kalácsokhoz használható?
1
Helló. Úgy tudom, hogy ez a fehérje ízmentes és főleg cukormentes...tehát használhatom-e sós sütemények sütéséhez? Előre is köszönöm a választ.
1