Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

A fehérjeizolátum, amely minden gasztronómiai lakomát feldob

Egy különleges fehérje a sütéshez? Igen, és még minimális laktózzal is. Egyedülálló, kiváló minőségű tejfehérje Dániából, amely fehérjével teli édes és sós finomságokat varázsol. Úgy tervezték, hogy még magasabb hőmérsékletnek is ellenálljon, és megőrizze tökéletes textúráját.

87% a legkiválóbb minőségű fehérjéből

Attól, hogy ez egy sütéshez való fehérje, nem változtat azon, hogy a leginkább hasznosuló fehérjékből állítottuk össze. A tejsavó-izolátum a csúcs a fehérjék között, alacsonyabb a zsír- és cukortartalma, viszont magasabb a fehérjetartalma, mint a hagyományosnak. A DIAAS (a fehérjeminőség meghatározásának legkorszerűbb módszere) szerint a kiváló fehérjeforrások közé tartozik, ami a hasznosulás szempontjából még a marhahúst is felülmúlja.

Tökéletesen emészthető

Alacsony zsír- és cukortartalom

Aminosavak teljes spektruma

Fehérje palacsinta, low‑carb kenyér

Tegyél hozzá fehérjét és javítsd fel bármilyen étel textúráját, amit éppen főzöl vagy sütsz. A fehérje nem ízesített, így kiválóan használhatod kásákba, gofriba, tortákba, sütikbe, muffinokba és brownie‑kba. De a mártások sűrítésével is megbirkózik vagy a kenyér tápértékének a növelésével.

Tökéletesen puha és lágy textúra

A liszt akár 30%-át is helyettesítheti a receptekben. Szuperkrémes és sima állagot ad nekik, amit imádni fogsz. A hagyományos fehérjékkel sütött termékek gyakran szárazak és morzsásak. Ez ennek pontosan az ellentéte.

Magasabb hőmérsékleten nem zselésedik

Hozzájárul a könnyed textúrához

Hozzájárul a sima textúrához

Szokványos fehérje

Vilgain Protein sütéshez

Mi a különbség a sütéshez használható Vilgain® fehérjék között?

Vilgain Fehérje sütéshez Vilgain Sütéshez való fehérje‑izolátum
Fehérjetípus Tejfehérje keverék Tejsavó-izolátum és tejfehérje keverék
A tej származási helye Dánia Dánia
Fehérje 81% 87%
Laktóz Magasabb laktóztartalom Alacsonyabb laktóztartalom
A pótlás javasolt mennyisége 15–25% akár 30%
Íz és aroma Ízesítés nélkül Ízesítés nélkül
Felhasználás Sütéshez és főzéshez Sütéshez és főzéshez

Összetevők

Tejfehérjék keveréke (tejsavófehérje‑izolátum, tejfehérjék).

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, egyéb dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.

Kalóriatáblázatok

100 g
Energia
1553 kJ / 362 kcal
Zsírok
1,6 g
- amelyből telített zsírsavak
1 g
Szénhidrátok
0,3 g
- amelyből cukrok
0,3 g
Fehérje
87 g
0,9 g
Csomagolás: 500 g
Csomagolás: 1000 g

Használati utasítás

  • Akár 30% lisztet is helyettesíthet a receptekben.
  • Alkalmas alacsony szénhidráttartalmú kenyér, sütemények, kekszek, muffinok, palacsinták, brownie‑k vagy pizza készítéséhez.
  • Bármilyen sós, vagy édes változatban kiváló az íze.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Közvetlen napfénytől védendő.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
144 értékelés

A tésztában gyönyörűen, csomómentesen keveredik, de a palacsintatésztában = katasztrófa. A palacsinta megég, a fehérje a serpenyőhöz ragad.

Sütéshez, gofrihoz és palacsintához adom, gyönyörűen keveredik, nem hagy csomókat.

Eddig egy élesztős pitében próbáltam ki és gyönyörűen habos lett :)

Szuper, nagyon elégedett vagyok

17
megválaszolt kérdés
Helló. Úgy tudom, hogy ez a fehérje ízmentes és főleg cukormentes...tehát használhatom-e sós sütemények sütéséhez? Előre is köszönöm a választ.
jó estét, nem tudom, ha jól értem, a sütéshez használt fehérje a liszt 30% -át helyettesíti, és ez azt jelenti, hogy ha teljes kiőrlésű lisztből sütök egy zsemlét, például 100g-ot, akkor csökkenthetem a lisztet és kiegészíthetem fehérjével, vagy nem csökkenthetem a lisztet és hozzáadhatom a fehérjét. Köszönöm szépen
1
Szia, ez is egy fűvel táplált fehérje?
Jó reggelt, mi a különbség ez és a 81%-os fehérje között? :)