Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

Egy fehérjeizolátum, ami az összes gasztronómiai ténykedésedet tökéletessé teszi

Speciális fehérje a sütéshez? Igen, és ráaásul minimális laktózzal is. Egyedülálló, minőségi tejfehérje Dániából, amellyel fehérjedús édes és sós finomságokat varázsolhatsz. Még a magasabb hőmérsékletnek is ellenáll, és megőrzi tökéletes textúráját.

87% a legkiválóbb minőségű fehérjéből

Attól, hogy ez egy sütéshez való fehérje, nem változtat azon, hogy a leginkább hasznosuló fehérjékből állítottuk össze. A tejsavó-izolátum a csúcs a fehérjék között, alacsonyabb a zsír- és cukortartalma, viszont magasabb a fehérjetartalma, mint a hagyományosnak. A DIAAS (a fehérjeminőség meghatározásának legkorszerűbb módszere) szerint a kiváló fehérjeforrások közé tartozik, ami a hasznosulás szempontjából még a marhahúst is felülmúlja.

Tökéletesen emészthető

Alacsony zsír- és cukortartalom

Aminosavak teljes spektruma

Fehérje palacsinta, low‑carb kenyér

Tegyél hozzá fehérjét és javítsd fel bármilyen étel textúráját, amit éppen főzöl vagy sütsz. A fehérje nem ízesített, így kiválóan használhatod kásákba, gofriba, tortákba, sütikbe, muffinokba és brownie‑kba. De a mártások sűrítésével is megbirkózik vagy a kenyér tápértékének a növelésével.

Tökéletesen puha és lágy textúra

A liszt akár 30%-át is helyettesítheti a receptekben. Szuperkrémes és sima állagot ad nekik, amit imádni fogsz. A hagyományos fehérjékkel sütött termékek gyakran szárazak és morzsásak. Ez ennek pontosan az ellentéte.

Magasabb hőmérsékleten nem zselésedik

Hozzájárul a könnyed textúrához

Hozzájárul a sima textúrához

Szokványos fehérje

Vilgain Protein sütéshez

Mi a különbség a sütéshez használható Vilgain® fehérjék között?

Vilgain Fehérje sütéshez Vilgain Sütéshez való fehérje‑izolátum
Fehérjetípus Tejfehérje keverék Tejsavó-izolátum és tejfehérje keverék
A tej származási helye Dánia Dánia
Fehérje 81% 87%
Laktóz Magasabb laktóztartalom Alacsonyabb laktóztartalom
A pótlás javasolt mennyisége 15–25% akár 30%
Íz és aroma Ízesítés nélkül Ízesítés nélkül
Felhasználás Sütéshez és főzéshez Sütéshez és főzéshez
Csomagolás: 500 g
100 g
Energia
1553 kJ / 362 kcal
Zsírok
1,6 g
- amelyből telített zsírsavak
1 g
Szénhidrátok
0,3 g
- amelyből cukrok
0,3 g
Fehérje
87 g
0,9 g

Összetevők

Tejfehérjék keveréke (tejsavófehérje‑izolátum, tejfehérjék).

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, egyéb dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.

Használati utasítás

  • Akár 30% lisztet is helyettesíthet a receptekben.
  • Alkalmas alacsony szénhidráttartalmú kenyér, sütemények, kekszek, muffinok, palacsinták, brownie‑k vagy pizza készítéséhez.
  • Bármilyen sós, vagy édes változatban kiváló az íze.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Közvetlen napfénytől védendő.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
111 értékelés

Tökéletes sütéshez és főzéshez.

Figyelni kell az adagolást, de én próbáltam különböző tésztákhoz hozzáadni, és nem vettem észre változást az állagában.

nagyszerű, nincs íze, fehérjét ad hozzá, így édes nassolnivalókat készíthetünk.

Kiváló. Csak egy kicsit drága :)

14
megválaszolt kérdés
Jó reggelt, mi a különbség ez és a 81%-os fehérje között? :)
Helló, mikor lesz újra készleten a termék?
Szia, sehol nem találtam információt a laktóztartalomról, csak azt, hogy csökkentett, kérlek, add meg ezt az információt.
Szia, kérhetném a videóban szereplő krémes muffinok receptjét?