Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez – tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért
Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez – tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért
A fehérjeizolátum, amely minden gasztronómiai lakomát feldob
Egy különleges fehérje a sütéshez? Igen, és még minimális laktózt is tartalmaz. Egyedülálló, kiváló minőségű tejfehérje Dániából, amely fehérjével teli édes és sós finomságokat varázsol. Úgy tervezték, hogy még magasabb hőmérsékletnek is ellenálljon, és megőrizze tökéletes textúráját.
87% a legkiválóbb minőségű fehérjéből
Attól, hogy ez egy sütéshez való fehérje, nem változtat azon, hogy a leginkább hasznosuló fehérjékből állítottuk össze. A tejsavó-izolátum a csúcs a fehérjék között, alacsonyabb a zsír- és cukortartalma, viszont magasabb a fehérjetartalma, mint a hagyományosnak. A DIAAS (a fehérjeminőség meghatározásának legkorszerűbb módszere) szerint a kiváló fehérjeforrások közé tartozik, ami a hasznosulás szempontjából még a marhahúst is felülmúlja.
Fehérje palacsinta, low‑carb kenyér
Tegyél hozzá fehérjét és javítsd fel bármilyen étel textúráját, amit éppen főzöl vagy sütsz. A fehérje nem ízesített, így kiválóan használhatod kásákba, gofriba, tortákba, sütikbe, muffinokba és brownie‑kba. De a mártások sűrítésével is megbirkózik vagy a kenyér tápértékének a növelésével.
Tökéletesen puha és lágy textúra
A liszt akár 30%-át is helyettesítheti a receptekben. Szuperkrémes és sima állagot ad nekik, amit imádni fogsz. A hagyományos fehérjékkel sütött termékek gyakran szárazak és morzsásak. Ez ennek pontosan az ellentéte.
Szokványos fehérje
Vilgain Protein sütéshez
Mi a különbség a sütéshez használható Vilgain® fehérjék között?
Vilgain Fehérje sütéshez | Vilgain Sütéshez való fehérje‑izolátum | |
Fehérjetípus | Tejfehérje keverék | Tejsavó-izolátum és tejfehérje keverék |
A tej származási helye | Dánia | Dánia |
Fehérje | 81% | 87% |
Laktóz | Magasabb laktóztartalom | Alacsonyabb laktóztartalom |
A pótlás javasolt mennyisége | 15–25% | akár 30% |
Íz és aroma | Ízesítés nélkül | Ízesítés nélkül |
Felhasználás | Sütéshez és főzéshez | Sütéshez és főzéshez |
Összetevők
Tejfehérjék keveréke (tejsavófehérje‑izolátum, tejfehérjék).
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, egyéb dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1553 kJ / 362 kcal |
Zsírok | 1,6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1 g |
Szénhidrátok | 0,3 g |
- amelyből cukrok | 0,3 g |
Fehérje | 87 g |
Só | 0,9 g |
Használati utasítás
- Akár 30% lisztet is helyettesíthet a receptekben.
- Alkalmas alacsony szénhidráttartalmú kenyér, sütemények, kekszek, muffinok, palacsinták, brownie‑k vagy pizza készítéséhez.
- Bármilyen sós, vagy édes változatban kiváló az íze.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.