Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez – tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért
Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez – tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért
🍪🍰
Fehérjeizolátum a kulináris élményekért
Egy különleges fehérje a sütéshez? Igen, ráadásul minimális laktózzal. Egy egyedülálló, kiváló minőségű tejfehérje Dániából, amellyel fehérjével teli édes és sós finomságokat varázsolhatsz asztalodra. Kialakítása lehetővé teszi, hogy még a magasabb hőmérsékleteknek is ellenálljon, és megőrizze tökéletes állagát.
87% a legmagasabb minőségű fehérje
Attól, hogy ez egy sütéshez alkalmas fehérje, még nem változtat azon a tényen, hogy az elérhető legjobb értékű fehérjékből állítottuk össze. A tejsavófehérje‑izolátum a legjobb minőségű fehérje, alacsonyabb a zsír- és cukortartalma, és magasabb a fehérjetartalma, mint a klasszikus koncentrátumnak. A DIAAS (a fehérje minőségének meghatározására szolgáló legmodernebb módszertan) szerint az egyik legkiválóbb fehérjeforrás, és hasznosulás tekintetében még a marhahúst is felülmúlja.
Fehérje palacsinta, low‑carb kenyér
Tegyél hozzá fehérjét és javítsd fel bármilyen étel textúráját, amit éppen főzöl vagy sütsz. A fehérje nem ízesített, így kiválóan használhatod kásákba, gofriba, tortákba, sütikbe, muffinokba és brownie‑kba. De a mártások sűrítésével is megbirkózik vagy a kenyér tápértékének a növelésével.
Tökéletesen puha és lágy textúra
A liszt akár 30%-át is helyettesítheti a receptekben. Szuperkrémes és sima állagot ad nekik, amit imádni fogsz. A hagyományos fehérjékkel sütött termékek gyakran szárazak és morzsásak. Ez ennek pontosan az ellentéte.
Szokványos fehérje
Vilgain Protein sütéshez
Mi a különbség a sütéshez használható Vilgain® fehérjék között?
Vilgain Fehérje sütéshez | Vilgain Sütéshez való fehérje‑izolátum | |
Fehérjetípus | Tejfehérje keverék | Tejsavó-izolátum és tejfehérje keverék |
A tej származási helye | Dánia | Dánia |
Fehérje | 81% | 87% |
Laktóz | Magasabb laktóztartalom | Alacsonyabb laktóztartalom |
A pótlás javasolt mennyisége | 15–25% | akár 30% |
Íz és aroma | Ízesítés nélkül | Ízesítés nélkül |
Felhasználás | Sütéshez és főzéshez | Sütéshez és főzéshez |
Összetevők
Tejfehérjék keveréke (tejsavófehérje‑izolátum, tejfehérjék).
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, egyéb dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1553 kJ / 362 kcal |
Zsírok | 1,6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1 g |
Szénhidrátok | 0,3 g |
- amelyből cukrok | 0,3 g |
Fehérje | 87 g |
Só | 0,9 g |
Használati utasítás
- Akár 30% lisztet is helyettesíthet a receptekben.
- Alkalmas alacsony szénhidráttartalmú kenyér, sütemények, kekszek, muffinok, palacsinták, brownie‑k vagy pizza készítéséhez.
- Bármilyen sós, vagy édes változatban kiváló az íze.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.