Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez ⁠–⁠ tejsavó-izolátum, a szuper rugalmas textúráért és az alacsonyabb laktóztartalomért

🚚
Úton – ekkor várjuk a raktárba: za 5 dni
Kapcsold be a figyelést, és értesítünk, ha újra raktáron lesz
100% pénzvisszafizetési garancia Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.

🍪🍰
Fehérjeizolátum a kulináris élményekért 

Egy különleges fehérje a sütéshez? Igen, ráadásul minimális laktózzal. Egy egyedülálló, kiváló minőségű tejfehérje Dániából, amellyel fehérjével teli édes és sós finomságokat varázsolhatsz asztalodra. Kialakítása lehetővé teszi, hogy még a magasabb hőmérsékleteknek is ellenálljon, és megőrizze tökéletes állagát.

87% a legmagasabb minőségű fehérje

Attól, hogy ez egy sütéshez alkalmas fehérje, még nem változtat azon a tényen, hogy az elérhető legjobb értékű fehérjékből állítottuk össze. A tejsavófehérje‑izolátum a legjobb minőségű fehérje, alacsonyabb a zsír- és cukortartalma, és magasabb a fehérjetartalma, mint a klasszikus koncentrátumnak. A DIAAS (a fehérje minőségének meghatározására szolgáló legmodernebb módszertan) szerint az egyik legkiválóbb fehérjeforrás, és hasznosulás tekintetében még a marhahúst is felülmúlja.

Tökéletesen emészthető

Alacsony zsír- és cukortartalom

Aminosavak teljes spektruma

Fehérje palacsinta, low‑carb kenyér

Tegyél hozzá fehérjét és javítsd fel bármilyen étel textúráját, amit éppen főzöl vagy sütsz. A fehérje nem ízesített, így kiválóan használhatod kásákba, gofriba, tortákba, sütikbe, muffinokba és brownie‑kba. De a mártások sűrítésével is megbirkózik vagy a kenyér tápértékének a növelésével.

Tökéletesen puha és lágy textúra

A liszt akár 30%-át is helyettesítheti a receptekben. Szuperkrémes és sima állagot ad nekik, amit imádni fogsz. A hagyományos fehérjékkel sütött termékek gyakran szárazak és morzsásak. Ez ennek pontosan az ellentéte.

Magasabb hőmérsékleten nem zselésedik

Hozzájárul a könnyed textúrához

Hozzájárul a sima textúrához

Szokványos fehérje

Vilgain Protein sütéshez

Mi a különbség a sütéshez használható Vilgain® fehérjék között?

Vilgain Fehérje sütéshez Vilgain Sütéshez való fehérje‑izolátum
Fehérjetípus Tejfehérje keverék Tejsavó-izolátum és tejfehérje keverék
A tej származási helye Dánia Dánia
Fehérje 81% 87%
Laktóz Magasabb laktóztartalom Alacsonyabb laktóztartalom
A pótlás javasolt mennyisége 15–25% akár 30%
Íz és aroma Ízesítés nélkül Ízesítés nélkül
Felhasználás Sütéshez és főzéshez Sütéshez és főzéshez

Összetevők

Tejfehérjék keveréke (tejsavófehérje‑izolátum, tejfehérjék).

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, egyéb dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.

Kalóriatáblázatok

100 g
Energia
1553 kJ / 362 kcal
Zsírok
1,6 g
- amelyből telített zsírsavak
1 g
Szénhidrátok
0,3 g
- amelyből cukrok
0,3 g
Fehérje
87 g
0,9 g
Kiszerelés: 500 g
Kiszerelés: 1 000 g

Használati utasítás

  • Akár 30% lisztet is helyettesíthet a receptekben.
  • Alkalmas alacsony szénhidráttartalmú kenyér, sütemények, kekszek, muffinok, palacsinták, brownie‑k vagy pizza készítéséhez.
  • Bármilyen sós, vagy édes változatban kiváló az íze.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Közvetlen napfénytől védendő.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Mások ezeket vásárolták

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Vélemények

Írj véleményt
4,8
224 értékelés

Remek. Normál fehérjével a tésztám leesett, most pedig pihe-puha marad. Édes teljes kiőrlésű kenyeret sütök vele. Még a barátom sem tudta megmondani, hogy teljes kiőrlésű és fehérjével :-).

Eddig csak sós süteményekben próbáltam ki sikerrel, amikor a banánkenyérben a liszt 1/3-át erre a fehérjére cseréltem, akkor rendesen "rágós" maradt, szóval ott még játszanom kell az arányokkal. Egyébként nagyszerű fehérje hozzáadására olyan helyeken, ahol egyébként nehéz lenne találni.

A legjobb sütő pajtás 💪

Nem is tudom, hogyan tudtam eddig nélküle élni. Mindenképpen ajánlom :)

Kérdések

24
megválaszolt kérdés
Hello,Kérhetnék egy receptet a krémes muffinokhoz?Köszönöm😉
Milyen az aminosavprofil?
Sütéshez használhatok normál fehérjét is?Vagy mi a különbség a klasszikus fehérje és az iváshoz való között?
Sziasztok, egy normál fehérje után puffadt a hasam és nehezen emésztem meg a fehérjét. Ez könnyen emészthető? Köszönöm szépen