Vilgain Pinsa tészta – római pizza 10 percen belül, belül puha, a széle ropogós
Vilgain Pinsa tészta – római pizza 10 percen belül, belül puha, a széle ropogós
Süssünk egy igazi római pizzát vacsorára!
Igazi olasz pinsa romana, azaz római pizza. Ez a pizza könnyebb és oválisabb változata – tulajdonképpen a focaccia és a pizza közötti középút. Csak pakold meg a pinsát az ízlésed szerint, és tedd a sütőbe néhány percre.
Sütéssel együtt 10 perc alatt kész
Az eljárás egyszerű. Pakold a tésztára az általad választott hozzávalókat, és süsd meg a 250 °C‑os sütőben kb. 7 percig.
Felbontod a csomagolást
Bármit hozzáadhatsz
– 3 perc –
A sütőben 250° C‑on 7 percig sütöd, és már kész is
– 10 perc –
Tiszta és egyszerű összetétel természetes alapanyagokból
Az alap csak néhány autentikus összetevőből áll, bármiféle tartósítószer, színezék és aroma nélkül.
Különleges kelt tészta hagyományos római recept szerint
A tésztának nemcsak az összetétele kivételes, de a feldolgozása is. Kézzel, kíméletesen, lassan. A kelesztéssel együtt ez biztosítja a végtermék lehető legjobb ízét, állagát és emészthetőségét.
Összetevők
Lágybúzaliszt "00", víz, durumbúzadara,szójaliszt, só, extra szűz olívaolaj, durumbúzakeményliszt ( durumbúzakeményliszt 63%, szárított sörélesztő, búzakeményliszt ,búzaliszt "0" enzimek), rizsliszt, természetes élesztő, növényi rost, természetes aroma, szorbinsav.
Allergiafigyelmeztetés: az allergének a termék összetevőinél félkövér betűvel vannak jelölve. A termék nyomokban mustárt és csillagfürtöt tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 970 kJ / 230 kcal |
Zsírok | 1,8 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,29 g |
Szénhidrátok | 46,3 g |
- amelyből cukrok | 1,12 g |
Rost | 1,9 g |
Fehérje | 9,5 g |
Só | 1,5 g |
Használati utasítás
- Tedd rá a hozzávalókat és 250 °C‑ra előmelegített sütőben kb. 7 percig süsd.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Felbontás után javasolt a hűtőszekrényben tárolni, és két napon belül elfogyasztani.
- Védőgázas csomagolásban.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.