Vilgain BIO Extra szűz olívaolaj ⁠–⁠ hidegen sajtolt válogatott olívabogyófajtákból, egy görögországi családi farmról

Vilgain BIO Extra szűz olívaolaj ⁠–⁠ hidegen sajtolt válogatott olívabogyófajtákból, egy görögországi családi farmról

Vilgain BIO Extra szűz olívaolaj - hidegen sajtolt olaj, amelyet egy hagyományos görögországi családi vállalkozás állít elő.

Vilgain BIO Extra szűz olívaolaj, amelyet egy hagyományos családi vállalkozás állít elő a krétai Rethymno területén. A legjobb minőségű olajbogyókat kézzel szedik a koroneiki fáról - az olajfák királyáról. A 100%-os minőség, tisztaság és frissesség garantálása érdekében közvetlenül a termelőtől szerzünk be, a terméket rendszeresen teszteljük, és nem használunk kereskedelmi közvetítőket.

Magas egészségre gyakorolt előnyök

Az egészségügyi előnyök maximális megőrzése érdekében az olajbogyót hidegen sajtoljuk olívaolajjá. Ennek a feldolgozási módszernek köszönhetően az olaj polifenoltartalma körülbelül 100‑szorosa a finomított olívaolajénak és körülbelül 10‑szerese az olívapogácsaolajénak.

Az olívaolaj kiemelkedik az egészséges telítetlen zsírsavak, különösen az olajsav tartalmával. A telített zsírok telítetlen zsírokkal való helyettesítése az étrendben segít fenntartani a vér normális koleszterinszintjét. Ezenkívül az olívaolajban egyéb bioaktív anyagok, például szkvalén, fitoszterolok, E‑vitamin és számos jótékony hatású polifenol, köztük flavonoidok is megtalálhatók.

Az olívaolaj magas aránya a mediterrán étrendben az egyik elmélet arra vonatkozóan, hogy miért alacsony a szív- és érrendszeri betegségek előfordulása ebben az étrendtípusban.

A hideg konyha ideális segítője

Az olívaolaj elviseli a hőkezelést, de jótékony anyagai akkor maradnak meg a legjobban, ha hideg konyhában használjuk. Jellegzetes gyümölcsös aromája van, jellegzetes olívaízzel. Például zöldségsalátára csepegtetheti, vagy öntethez, vinaigrette‑hez adhatja.

Vilgain BIO Extra szűz olívaolaj pontokban:

  • hígítatlan extra szűz olívaolaj
  • egy hagyományos görögországi családi vállalkozás állítja elő.
  • hidegen sajtolt olívaolaj
  • magas az egyszeresen telítetlen zsírsavtartalma
  • hideg főzésre alkalmas
  • BIO minőség

Összetevők

BIO extra szűz olívaolaj hidegen sajtolt.

Származási ország: Görögország.

Kalóriatáblázatok

100 ml
Energiaérték3389 kJ / 824 kcal
Zsírok92 g
- ebből telített zsírsavak13 g
- ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak73 g
- ebből többszörösen telítetlen zsírsavak6 g
Szénhidrátok0 g
- ebből cukrok0 g
Fehérje0 g
0 g
Csomagolás: 750 ml

Értesítés

  • Élelmiszer.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Meríts ihletet receptjeinkből ezzel a termékkel

Lencsesaláta

Lencsesaláta

Fit cukkini és sárgarépa tócsni fokhagymás mártással

Fit cukkini és sárgarépa tócsni fokhagymás mártással

Csirke quesadilla cheddarral fajitas stílusban

Csirke quesadilla cheddarral fajitas stílusban

Penne lazaccal

Penne lazaccal

Lencsesaláta fetával

Lencsesaláta fetával

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
246 értékelés

Ízletes, finoman aromás olaj; csak egy apróság, örülnék, ha lassabban folyna a palackból.

Super 👍👍👍👍👍

Egy szóval, elképesztő! Minden nap használom az ételkészítéshez, és még így is, a kiszerelés méretének köszönhetően nagyon sokáig kitart.

Íze kiváló, de a végén határozottan keserű.

Ez utóbbi a legjobb bizonyíték a minőségre;)
13
megválaszolt kérdés
" A legjobb olajbogyókat kézzel szüretelik a Koroneiki fáról..." Miért áll a palackon, hogy az olajbogyót kizárólag gépi úton nyerik?
Kérem, küldjön nekem információt a polifenolok és az olajsav tartalmáról az e-mail címemre.
Jó napot, azt szeretném megkérdezni, hogy ez az olívaolaj alkalmas-e egy 6 hónapos baba első etetésére. Köszönöm szépen a válaszát.
Helló, az Állami Mezőgazdasági és Élelmiszer-felügyelet 2023 decemberében végzett ellenőrzése szerint ez az olívaolaj nem felelt meg, amikor többek között csak szűznek minősítették (lásd a tesztet a Food on the Pillar honlapján). Megkérdezhetem, hogy milyen visszajelzést vontak le ebből a vizsgálatból, és hogy ez az olaj már megfelel-e a deklarációnak? Mivel magyarázza, hogy ilyen hiba történt? Köszönöm szépen a válaszát.