Vilgain BIO Extra szűz olívaolaj

8
megválaszolt kérdés
Üdvözlöm, nagyon érdekel a termékük, de szeretnék feltenni néhány kérdést. -Mi a betakarítási dátuma a jelenleg értékesített tételeknek? -Melyek ennek az extra szűz olívaolajnak a pontos tápértékei, beleértve a kalóriatartalmat, a zsírösszetételt, a polifenol- és vitamintartalmat? -Küldene nekem egy kémiai vizsgálati jelentést? Mert a letöltési oldalon csak érzékszervi értékelési vizsgálati jelentés van, kémiai nem. Nagyon köszönöm.
Szia, arra lennék kíváncsi, hogy az üveg, amit használtál, UV-védő volt-e vagy sem? Mi a szüreti dátuma a jelenleg eladott tételeknek? A termékeid harmadik fél által teszteltek? Előre is köszönöm a választ. Levente
Jó napot, feltehetek egy kérdést? Hány mg/kg polifenolt tartalmaz ez az olívaolaj? És hány százalékban tartalmaz olajsavat? Köszönöm és üdvözlettel Jiří Vaněk
Milyen pontos tápértékekkel rendelkezik ez az extra szűz olívaolaj, beleértve a kalóriatartalmat, a zsírösszetételt, a polifenol- és vitamintartalmat?
Jó napot, kérem, lesz-e újra olívaolaj, körülbelül mikor? Köszönöm. :)
Helló, azt szeretném megkérdezni, hogy Görögországban melyik farmról van szó :) Nagyra értékelem a márkákat, amelyek "tisztességesen" csinálják a dolgokat, de jó lenne megmutatni a vásárlóknak a termékek mögött álló történetet :)
Sziasztok, ez az olaj használható sütemények sütéséhez is, kb. 180 °C-on? Nem fog romlani? Tudtok ajánlani egy sütésre alkalmas olajat a kínálatból? Köszönöm :-)
Helló, Szeretném megkérdezni, hogy ezt az olajat lehet-e zabkására is önteni? Előre is köszönöm a választ.