Tünet
Speciális tünetek
Étredek
Nem tartalmaz
Tápértékek
Márka
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
– 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 350 g
1 790 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
– 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Ropogós földimogyoró 350 g
1 790 Ft
Vilgain Nut Butter Topping
– finomra pörkölt földimogyoróból készült, egyszerű adagolással, hozzáadott cukor és szintetikus adalékanyagok nélkül
Földimogyoróvaj 250 g
1 990 Ft
Vilgain Kesudióvaj BIO
– 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g
2 790 Ft
Vilgain Mandulavaj BIO
– 100% természetes vaj extra krémes állagú, forró levegőn pörkölt diófélékből, adalékanyagok és GMO-k nélkül, ideális zabkásához vagy palacsintához
Smooth 250 g
3 190 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj-por
– 100 % földimogyoró, magas rost- és fehérjetartalommal, 2x kevesebb kalóriával a hagyományos vajhoz képest
Puha 200 g
3 290 Ft
Vilgain BIO Mandulavaj
– 100% mandulavaj hozzáadott cukor, só és egyéb adalékanyagok nélkül
Puha mandula
3 590 Ft-tol
Vilgain Kesuvaj
– 100%-ban forró levegőn pörkölt kesudió hozzáadott cukor és só nélkül
Puha kesudió 350 g
3 790 Ft
Vilgain BIO Aktivált kesuvaj
– ízletes vaj pörköletlen diófélékből, remek textúrával
200 g
3 790 Ft
Vilgain Kesuvaj
– 100%-ban forró levegőn pörkölt kesudió hozzáadott cukor és só nélkül
Ropogós kesudió 350 g
3 790 Ft
Vilgain BIO Földimogyoróvaj
– 100% levegővel lágyan pörkölt földimogyoró, hozzáadott cukor, zsír és só nélkül
Lágy földimogyoró 1000 g
3 990 Ft
Cukormentes magvajak
A 100%-os magvajakra jellemző, hogy teljesen tiszta az összetételük, hozzáadott cukor és só nélkül. A fehérje- vagy édes krémekhez hasonlóan tökéletesek például kásákhoz vagy joghurtokhoz, kiváló minőségük révén sütéshez vagy főzéshez is kiváló alapanyagok. A 100%-os magvajak általában csak egyféle dióféléből készülnek, de a többféle dióféléből készült vajak sem kivételek. Kínálatunkban megtalálhatók:
- a földimogyoróvajak az utóbbi idők egyik legnépszerűbb "fitnesz" ételei közé tartoznak, és magas fehérjetartalom jellemzi őket. Igen, tudjuk, a földimogyoró technikailag hüvelyes, de mégiscsak földimogyorónak hívják, szóval ...
- a kesudióvaj az egyik édesebb magvaj az eleve magasabb szénhidráttartalma miatt. Így remek alternatívája lehet a hozzáadott cukrot tartalmazó édes diófélés krémeknek.
- a kókuszvaj a kókuszdió pépének a felverésével készül. Finom egzotikus jelleget adnak az ételeknek. A vajat házi kozmetikumokban is használják.
- a mogyoróvaj íze eleve édes. Különösen gazdag az ún. piemonti mogyoróvaj íze, amelynek szabályozott az előállítása, ami a minőségre helyezi a hangsúlyt.
- a mandulavajra az enyhén kesernyés íz a jellemző, ezt az őrölt mandulahéj okozza. Édesebb változat tehát a hántolt mandulából készült vaj.
- a pekándióvaj a dióvaj ízletesebb, zsiradékban gazdagabb változata.
- a pisztáciavajat első pillantásra a színéről lehet felismerni. Jellemző rájuk, hogy magasabb az antioxidánsok és a természetesen előforduló növényi színezékek tartalma, amelyek jótékonyan hatnak a szem egészségére.
A 100%-os magvajaknál gyakori jelenség, hogy a magolaj elválik a szilárd alkotórésztől. Ez azonban nem hiba, hanem a magvajak normális velejárója, ami egy alapos felkeveréssel megoldható.
Mutass többet
Mutass kevesebbet