Vilgain BIO Aktivált kesuvaj ⁠–⁠ ízletes vaj pörköletlen diófélékből, remek textúrával

Vilgain BIO Aktivált kesuvaj ⁠–⁠ ízletes vaj pörköletlen diófélékből, remek textúrával

Vilgain BIO Kesudióvaj aktivált diófélékből - kézzel feldolgozott krémes kesudióvaj

A Vilgain BIO aktivált kesudióvaj egy ultrafinom, kézzel készített vaj, amely 100%-ban aktivált, kiváló minőségű kesudióból készül. Maximális tisztaság, hozzáadott finomított cukor, só és olajok nélkül.

Az aktiválás biztosítja a nagyszerű ízt és textúrát

A kézi aktiválás során a kesudiót először néhány órán át friss vízben áztatják, hogy a csírázás beinduljon. Ezután néhány órán át levegőn szárítják, majd óvatosan őrlik, amíg bársonyosan sima vaj nem lesz belőle. Az így feldolgozott kesudiónak kiváló íze és szuper krémes állaga van. Édesebb és kevésbé keserű, mint a hagyományos kesudió.

Pörköletlen

A legfeljebb 42 °C‑on feldolgozott kesudió maximálisan tartalmazza a vitaminokat és antioxidánsokat, és az összes egészséges zsírt a legjobban hasznosítható formában tartja meg.

Zabkásához, palacsintához vagy sütéshez

A vaj kiváló természetes energiaforrás, amelyet te is élvezhetsz. Könnyű, finom állaga lehetővé teszi az azonnali felhasználást az egészséges étrendben vagy a napi tápanyagbevitel kiegészítésére szolgáló nasiként..

Vilgain BIO kesudióvaj aktivált dióból pontokban:

  • 100% aktivált bio kesudió
  • nyersen, pörköletlenül
  • csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz
  • adalékanyagok nélkül, kézzel készült
  • krémesen sima állagú és édes ízű
  • a kesudió vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok gazdag forrása.
Csomagolás: 200 g
100 g
Energia2520 kJ / 606 kcal
Zsír45 g
- amelyből telített zsírsavak7,8 g
Szénhidrát27 g
- amelyből cukrok5,9 g
Rost3,6 g
Fehérje22 g
0 g

Összetevők

100% BIO kesudió.

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. 

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Felbontás után javasolt 2 hónapon belül elfogyasztani.
  • Száraz, hőtől védett helyen tárolandó.
  • Közvetlen napfénytől és fagytól védendő.
  • A keverék felszínén olajréteg képződése fordulhat elő, ezért fogyasztás előtt javasolt felkeverni.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
57 értékelés

Nem tudom, hogyan kell megenni. Olyan kemény, mint a paszta, és kellemetlen a szájban. A minősége kétségtelenül kiváló.

Hello Hana, a vaj kemény állagát az alacsony hőmérséklet okozhatja. Javasoljuk, hogy a vajat rövid időre tegye meleg helyre - például a radiátorra vagy vízfürdőbe. Ha ez nem segít, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szép napot kívánunk!

Abszolút csodálatos kesudióvaj!

A legjobb vaj 😊 ha nem szereted a mogyoróvajat, akkor ez biztosan az lesz 😊

Kiváló zabpehelyhez

1
megválaszolt kérdés
Régebben én is áztattam a diót, de aztán elkezdtek megjelenni különböző tanulmányok a témában (pl. ez itt https://doi.org/10,1016/j.foodchem.2020,126529), amelyek cáfolják a diófélék áztatásának pozitív hatását, és inkább a tápértékek romlását sugallják. A hüvelyesek és a gabonafélék áztatása viszont megerősíti a hatást (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4325021/), de a dióféléké nem. Miből következtetsz tehát arra, hogy az "aktivált" dió jobb? Köszönöm.