Vilgain Trouble Protein Bar – 55 g – krémes fehérjeszelet, 29% minőségi fehérjével, sztéviával édesítve
Vilgain Trouble Protein Bar – 55 g – krémes fehérjeszelet, 29% minőségi fehérjével, sztéviával édesítve
Lédús fehérje egy jó adag kókusszal 💥
Az ízlelőbimbóid abszolút megörvendeztetésére kókuszreszeléket készítettünk, melyeket fényűző kókuszvajjal és egy kiadós adag egészséges fehérjével kombináltunk. Bónuszként az egész szeletet prémium tejcsokoládéval koronáztuk meg.
Puha központ finom krémmel és kókuszdarabkákkal
A szelet alapja a kókusz szerelmeseinek örömet okoz. A kókuszreszelék és az extra finom krém gazdag textúráját és trópusi aromáját ötvözi. Ennek eredményeként ez a finomság nemcsak bársonyos textúrát kínál, amely tökéletesen elolvad a nyelven, hanem összetéveszthetetlen ízt is.
Kompromisszummentes formula,
amely túléli a versenytársakat.
A csokoládéval bevont fehérjeszeletek általában nem részesülnek az ultra-tiszta összetevők kiváltságában. Mi azonban mindent megtettünk azért, hogy 100%-ban természetes ízvilágot élvezhess, minimális felhajtással.
Egy kiadós adag fehérje
3 minőségi forrásból származó fehérje
Ne hagyja, hogy a Trouble Bar hihetetlenül gazdag íze megtévessze. Ez még mindig egy fehérjeszelet, magas, 29%-os fehérjetartalommal. A fő adagot a tejfehérje teszi ki, amely a fehérjék közül az egyik legjobb felszívódási aránnyal rendelkezik. A tejsavó- és borsófehérje szintén része a mátrixnak.
Tejfehérje koncentrátum
Tejsavófehérje izolátum
Borsófehérje koncentrátum
*A fehérje minőségének legkorszerűbb mutatója az esszenciális aminosavtartalom és a fehérje emészthetőség alapján. A >75%-os DIAAS értékkel rendelkező fehérjék kiváló minőségűnek, a >100%-os értékkel rendelkező fehérjék pedig kiváló fehérjeforrásoknak minősülnek a FAO szerint.
Hidrolizált kollagén
az erős ízületekért
A kollagén a szervezetünkben leggyakrabban előforduló fehérje. Valójában ez alkotja az emberi szervezetben találhatóösszes fehérje 30%-át alkotja. A rúdban főként 1-es típusú kollagén található, amely az ízületeken kívül más fontos szövetekről is gondoskodik. Támogatja a csontok, az inak szilárdságát és a bőr rugalmasságát.
Maximális természetes édesítőszer
astevia levelekből
A sztevia növényből egy rendkívül értékes, szteviol-glikozidokat tartalmazó édesítőszert nyerünk. Ezek 200-300-szor édesebbek a cukornál, nem befolyásolják a vércukorszintet, és általában prémium édesítőszernek számítanak a maltitollal, a szeletekben gyakran cukorhelyettesítőként használt cukoralkohollal szemben.
✔️ Szteviol‑glikozidok | ❌ Maltit | |
Emészthetőség | Nincs negatív hatással az emésztésre | Puffadást és emésztési problémákat okozhat |
Glikémiás index | Nem növeli a vércukorszintet (GI=0) | Enyhén növeli a vércukorszintet (GI = 35) |
Édesség | 200‑300‑szor nagyobb édesség, mint a cukoré | Kicsit alacsonyabb édességű, mint a cukor |
36%-os tejcsokoládé
egy csipetnyi vaníliával
A tábla kiváló minőségű tejcsokoládéval van bevonva, közepesen magas kakaóbabtartalommal, a hangsúlyosabb kakaóíz érdekében. A cukor mellett természetes vaníliakivonattal ízesített, amely lágy és jellegzetes aromát kölcsönöz a csokoládénak.
Vilgain®
Trouble Bar összehasonlítása versenytársaival
Vilgain® Trouble Bar | Csokoládéval bevont közönséges fehérjeszelet |
Fehérjeforrás |
Fehérjeforrás |
Teljes értékű tej- és tejsavófehérje, borsófehérje és kollagén peptidek | Olcsóbb szójafehérje és tejsavó keveréke |
Édesítőszer |
Édesítőszer |
Természetes szteviol‑glikozidok kis mennyiségű cukorral és mézzel | Glükóz‑fruktózszirup, cukor és invertcukor |
Növényi zsírok |
Növényi zsírok |
Kókuszolaj | Pálma- és sheaolaj |
Aromák |
Aromák |
Természetes | Szintetikus |
Színezékek |
Színezékek |
Nem | Igen |
Rosttartalom |
Rosttartalom |
14% | 2% |
Fehérjetartalom |
Fehérjetartalom |
29% | 23,6% |
Cukrok |
Cukrok |
9,5% | 30,5% |
Megveszem |
Összetevők
Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor) tej, kakaómassza 36 %, emulgeálószer: repcelecitin, természetes vanília) 20 %, tejfehérje 19 %, hidrolizált kollagén (marhahús) 10 %, oldható répaszál, kókusztejszín, nedvesítőszer: glicerin, tejsavó izolátum (tej), borsófehérje‑izolátum, kakaóvaj, kókuszreszelék 6 %, kókuszolaj, méz, burgonyakeményítő, emulgeálószer: repcelecitin, természetes vanília, természetes aroma, édesítőszer: szteviol‑glikozidok.
Az összetevők minősége
- 1x rendben
- 1x fenntartásokkal, egyébként viszonylag rendben
- 1x vigyázni
Allergiára való figyelmeztetés. A termék nyomokban szóját, gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, földimogyorótés más dióféléket tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | 55 g | |
Energiaérték | 1571 kJ / 376 kcal | 864 kJ / 207 kcal |
Zsírok | 15 g | 8,3 g |
- ebből telített zsírsavak | 10,7 g | 5,9 g |
Szénhidrátok | 12 g | 6,6 g |
- ebből cukrok | 9,5 g | 5,2 g |
Rost | 14 g | 7,7 g |
Fehérje | 29 g | 16 g |
Só | 0,18 g | 0,10 g |
Értesítés
- Élelmiszer, cukorral és édesítőszerekkel.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Felbontás után 24 órán belül fogyassza el.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.