Vilgain Szárított tojásfehérje ⁠–⁠ 100% szárított tojás, 81% fehérje 100 g‑onként, GMO‑mentes, egyéb adalékanyagok nélkül

Vilgain Szárított tojásfehérje ⁠–⁠ 100% szárított tojás, 81% fehérje 100 g‑onként, GMO‑mentes, egyéb adalékanyagok nélkül

Pénzvisszafizetési garancia 30 napon belül Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.

Vilgain Szárított tojásfehérje - Tökéletes fehérjeforrás palacsintákhoz, turmixokhoz vagy feltétként

Szeretnéd minőségi fehérjével feldobni az ételeid? Vagy szeretsz omlettet készíteni, két egész tojással és még két tojásfehérjével? A Vilgain szárított tojásfehérjével mindezt azonnal megteheted, anélkül, hogy fel kéne törnöd a tojásokat vagy el kéne választanod a sárgáját a fehérjétől. A tojásfehérje egy szuper állati eredetű fehérje, amely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, zsír és koleszterin nélkül.

100% tojásfehérje, semmi több

A belga alomtenyésztésből származó tojások héját feltörik, és a fehérjét elválasztják a sárgájától. A tojásfehérjét ezután pasztőrözik - hogy megszabaduljanak az esetleges kórokozóktól, miközben meghosszabbítják a szavatossági idejét. Ezután nagy nyomás alatt egy szárítókamrába fecskendezik, ahol a víz elpárolog, és finom, fehér, több mint 80 % teljes zsírtartalmú fehérjepor keletkezik belőle. Nem tartalmaz genetikailag módosított nyersanyagokat vagy más, GMO‑kból származó összetevőket.

Használd úgy, mint a friss tojást

Szárított tojásfehérjéinknek - a friss tojásfehérjéhez hasonlóan - nincs szaga. Finom textúrával, jó oldhatósággal, hosszú szavatossági idővel és könnyű tárolhatósággal büszkélkednek. 

Használhatod őket azokba a fogásokba, melyekbe a friss tojásfehérje alkalmas. Használd friss tojásfehérjeként cukormáz vagy hótészta készítéséhez, miután felverted vízzel. 100 gramm por 700 ml vízben elkeverve körülbelül 25 tyúktojás tojásfehérjének felel meg, ami kb. 800 g tojásfehérjét jelent. De adhatod zabkásákhoz és turmixokhoz is, mint minőségi fehérjeforrást. 

Tökéletes piskótatésztát és tortaalapot, tekercset, habcsókot, pavlovát, kekszeket, süteményeket, kalácsot, makaront vagy öntetet készíthetünk belőle. 

Vilgain Szárított tojásfehérje pontokban:

  • pasztőrözött, ízesítetlen tojásfehérje
  • 100 g‑ban több mint 80% fehérje
  • zsír-, cukor- és koleszterinmentes
  • 4 g keverék 1 tojásnak felel meg
  • GMO‑mentes
  • természetesen laktózmentes
  • széles körű felhasználás

Összetevők

100%tojásfehérje por.

tojás eredete: Belgium.

Az allergének a termék összetevői között félkövér betűvel vannak kiemelve.

Kalóriatáblázatok

100 g
Energiaérték1510 kJ / 361 kcal
Zsírok0 g
- ebből telített zsírsavak0 g
Szénhidrátok7,8 g
- ebből cukrok0 g
Fehérje81,1 g
3,3 g
Kiszerelés: 500 g

Használati utasítás

  • További feldolgozásra alkalmas.
  • Keverd össze a port vízzel 1:7* arányban.
  • Készíts egy kis mennyiségű zabkását.
  • Lassan adagold hozzá a vizet, és hagyd állni.
  • Keverd vagy habverővel a kívánt - ideális esetben sima - állagúra.
  • A cukrászok mindig hagyják a tojásfehérjét feloldódni másnapig.
  • Alkalmas édes és sós ételek készítéséhez.
  • A keverék 4 g‑ja 1 tojásfehérje tartalmának felel meg.

*100 g por 700 ml vízben elkeverve körülbelül 25 tyúktojás fehérjének felel meg (kb. 800 g tojásfehérje).

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Száraz és sötét helyen, 18 °C alatti hőmérsékleten tárolja.
  • Vilgain s.r.o. (korábban Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (korábban Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Mások ezeket vásárolták

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Írj véleményt
4,4
309 értékelés

Eléggé csomós, pl. rántottához adva. Inkább üdvözölnék néhány kisebb kiszerelésű folyékony tojásfehérjét, ami sehol sem kapható (Aktin egyáltalán nem kínál, mások min. 1 l-es kiszerelésben (aminek felbontás után csak 48 óra a szavatossági ideje.

Nagyszerű, tökéletes lehetőség az omlett beállítására, hogy ne maradjon sárgája. Ízletes, finom

kiválóan alkalmas felverésre és receptekhez való hozzáadásra.

Mindenbe beleteszem őket, és jó velük dolgozni.

14
megválaszolt kérdés
Sziasztok, a zabkásához vagy rántáshoz például a vízzel együtt kell felhabosítani, vagy csak hozzáadni a keverékhez?
Sziasztok, a zabkásához vagy rántáshoz például a vízzel együtt kell felhabosítani, vagy csak hozzáadni a keverékhez?
Hány teáskanál vagy evőkanál felel meg egy tojásfehérjének?
Szia, hogy áll a hó ostorozás? Nem vagyok a legokosabb a véleményekben - találtam egyet, ahol azt írja, hogy egyáltalán nem lehet, és egy másikat, ahol azt írja, hogy jó. Tervezel egy kisebb csomagot kipróbálni?