Vilgain Szárított tojásfehérje ⁠–⁠ 100% szárított tojás, 81% fehérje 100 g‑onként, GMO‑mentes, egyéb adalékanyagok nélkül

Vilgain Szárított tojásfehérje ⁠–⁠ 100% szárított tojás, 81% fehérje 100 g‑onként, GMO‑mentes, egyéb adalékanyagok nélkül

100% pénzvisszafizetési garancia Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.

Vilgain Szárított tojásfehérje - Tökéletes fehérjeforrás palacsintákhoz, turmixokhoz vagy feltétként

Szeretnéd minőségi fehérjével feldobni az ételeid? Vagy szeretsz omlettet készíteni, két egész tojással és még két tojásfehérjével? A Vilgain szárított tojásfehérjével mindezt azonnal megteheted, anélkül, hogy fel kéne törnöd a tojásokat vagy el kéne választanod a sárgáját a fehérjétől. A tojásfehérje egy szuper állati eredetű fehérje, amely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, zsír és koleszterin nélkül.

100% tojásfehérje, semmi több

A belga alomtenyésztésből származó tojások héját feltörik, és a fehérjét elválasztják a sárgájától. A tojásfehérjét ezután pasztőrözik - hogy megszabaduljanak az esetleges kórokozóktól, miközben meghosszabbítják a szavatossági idejét. Ezután nagy nyomás alatt egy szárítókamrába fecskendezik, ahol a víz elpárolog, és finom, fehér, több mint 80 % teljes zsírtartalmú fehérjepor keletkezik belőle. Nem tartalmaz genetikailag módosított nyersanyagokat vagy más, GMO‑kból származó összetevőket.

Használd úgy, mint a friss tojást

Szárított tojásfehérjéinknek - a friss tojásfehérjéhez hasonlóan - nincs szaga. Finom textúrával, jó oldhatósággal, hosszú szavatossági idővel és könnyű tárolhatósággal büszkélkednek. 

Használhatod őket azokba a fogásokba, melyekbe a friss tojásfehérje alkalmas. Használd friss tojásfehérjeként cukormáz vagy hótészta készítéséhez, miután felverted vízzel. 100 gramm por 700 ml vízben elkeverve körülbelül 25 tyúktojás tojásfehérjének felel meg, ami kb. 800 g tojásfehérjét jelent. De adhatod zabkásákhoz és turmixokhoz is, mint minőségi fehérjeforrást. 

Tökéletes piskótatésztát és tortaalapot, tekercset, habcsókot, pavlovát, kekszeket, süteményeket, kalácsot, makaront vagy öntetet készíthetünk belőle. 

Vilgain Szárított tojásfehérje pontokban:

  • pasztőrözött, ízesítetlen tojásfehérje
  • 100 g‑ban több mint 80% fehérje
  • zsír-, cukor- és koleszterinmentes
  • 4 g keverék 1 tojásnak felel meg
  • GMO‑mentes
  • természetesen laktózmentes
  • széles körű felhasználás

Összetevők

100%tojásfehérje por.

tojás eredete: Belgium.

Az allergének a termék összetevői között félkövér betűvel vannak kiemelve.

Kalóriatáblázatok

100 g
Energiaérték1510 kJ / 361 kcal
Zsírok0 g
- ebből telített zsírsavak0 g
Szénhidrátok7,8 g
- ebből cukrok0 g
Fehérje81,1 g
3,3 g
Kiszerelés: 500 g

Használati utasítás

  • További feldolgozásra alkalmas.
  • Keverd össze a port vízzel 1:7* arányban.
  • Készíts egy kis mennyiségű zabkását.
  • Lassan adagold hozzá a vizet, és hagyd állni.
  • Keverd vagy habverővel a kívánt - ideális esetben sima - állagúra.
  • A cukrászok mindig hagyják a tojásfehérjét feloldódni másnapig.
  • Alkalmas édes és sós ételek készítéséhez.
  • A keverék 4 g‑ja 1 tojásfehérje tartalmának felel meg.

*100 g por 700 ml vízben elkeverve körülbelül 25 tyúktojás fehérjének felel meg (kb. 800 g tojásfehérje).

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Száraz és sötét helyen, 18 °C alatti hőmérsékleten tárolja.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Mások ezeket vásárolták

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Vélemények

Írj véleményt
4,4
333 értékelés

nagyon jó. A túróhoz adok hozzá

Kefirrel és mézzel edzés után nagyon kellemes frissítő.

Nem találtunk rájuk semmilyen hasznot az étrendünkben.

Majdnem minden nap használom - sütök és gyümölcsöt és feltétet teszek a tetejére - finom

Kérdések

16
megválaszolt kérdés
Tárolhatom a hűtőben?
Kérem. Bármilyen tipp, hogyan lehet a szárított tojásfehérjét jó sűrű habbá verni. Köszönöm. Eddig nem tudjuk elérni a folyékony tojásfehérje állagát.
Sziasztok, a zabkásához vagy rántáshoz például a vízzel együtt kell felhabosítani, vagy csak hozzáadni a keverékhez?
Sziasztok, a zabkásához vagy rántáshoz például a vízzel együtt kell felhabosítani, vagy csak hozzáadni a keverékhez?