Vilgain MCT kókuszolaj C8 – természetes forrása a kaprilsavnak, támogatja a teljesítményt, a fogyást és az emésztést
Vilgain MCT kókuszolaj C8 – természetes forrása a kaprilsavnak, támogatja a teljesítményt, a fogyást és az emésztést
Vilgain MCT kókuszolaj C8 - kiváló minőségű jótékony hatású olaj
Az MCT‑olaj, a kókuszdió pépéből készült népszerű növényi zsír, ismert pozitív egészségügyi előnyeiről. Másképp metabolizálódik, mint a hagyományos zsírok, és azonnal felhasználható energiaforrásként.
Legalább 99 % kaprilsav (C8)
A C8 magas koncentrációját a nyers kókuszolaj frakcionálásával értük el. Ez az eljárás eltávolítja a többi zsírsavat, amelyek egyébként normális esetben jelen vannak az olajban. A C8 a leghatékonyabb és leghatásosabb zsírsav. A kevésbé jó minőségű MCT‑olajok gyakran kis mennyiségű kaprilsavat tartalmaznak, vagy olcsóbb növényi olajokkal hígítják őket.
Támogatja az emésztést és gyors energiaforrás
Az MCT‑olaj elsősorban az emésztésre gyakorolt pozitív hatása miatt vált ismertté, javítja a belek állapotát és a bevitt táplálékból származó tápanyagok felszívódását. Az aktív emberek számára azonban különösen fontos lesz az a képessége, hogy nagyon gyors és tiszta energiával látja el szervezetünket, és segíthet az állóképességi teljesítmény javításában. A máj azonnal feldolgozza, és nem tárolódik, mint a hagyományos zsírok. Ugyanakkor csökkentheti a tejsavtermelést, amely sportolás közben természetesen felhalmozódik az izmokban, és negatívan befolyásolja az általános teljesítményt.
Emellett támogatja az agyi tevékenységet is, különösen a koncentrációt és az összpontosítást. Diétában is használható, mivel növeli az YY peptid és a leptin hormonok felszabadulását, amelyek elősegíthetik a jóllakottságot.
Kiváló emészthetőség
Az MCT‑olajok sokkal jobban szívodnak fel, mint a hagyományos zsírok. Nem kerülnek a véráramba, hanem közvetlenül a májba jutnak, ahol a mitokondriumokban tárolódnak, és energiaforrásként vagy ketonok vagy más bioaktív anyagok képződésének szubsztrátjaként felhasználható acetil‑CoA‑t szolgáltatnak. Az MCT‑zsírok hatékonyabban hasznosulnak, mint a normál zsírok, és nem raktározódnak el a zsírraktárakban.
Salátákban, zabkásákban, kávéban, turmixokban, egyszerűen bárhol
Az olaj semleges ízű és szagú, így bármilyen ételhez vagy italhoz hozzáadhatod, hogy ezzel az egészséges savval gazdagítsd. Önmagában is fogyasztható.
Vilgain MCT kókuszolaj C8 pontokban:
- kiváló minőségű MCT olaj a kókuszdió pépből
- 100%-ban természetes eredetű
- magas kaprilsav‑tartalom (C8)
- kiváló energiaforrás a szervezet és az agy számára
- támogatja a fogyást és az emésztést
- íztelen és szagtalan
Összetevők
100% MCT kókuszolaj.
Származási ország: Srí Lanka.
Kalóriatáblázatok
100 g | 15 g | |
Energiaérték | 3478 kJ / 846 kcal | 522 kJ / 127 kcal |
Zsírok | 94 g | 14 g |
- ebből telített zsírsavak | 94 g | 14 g |
Szénhidrátok | 0 g | 0 g |
- ebből cukrok | 0 g | 0 g |
Fehérje | 0 g | 0 g |
Só | 0 g | 0 g |
Adagolás: 15 ml (1 evőkanál)
Adagok a csomagolásban: 33
Használati utasítás:
- Fogyasztása kezdetén kezdd kisebb adaggal: egy teáskanál (5 ml).
- 5 evőkanál (5 ml).
- Naponta fogyassz 1 adagot.
- 120 °C feletti főzés során nem alkalmas.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.